Konobari iz Valamara otkrivaju što znači raditi u najvećoj hrvatskoj turističkoj kompaniji

In HoReCa
konobar

Pripreme za sezonu su se intenzivirale, a u najvećoj turističkoj kompaniji u Hrvatskoj u tijeku je proces zapošljavanja. Ove sezone Valamar Riviera će zaposliti oko 7 tisuća djelatnika, a upravo su oni zvijezde i ovogodišnje kampanje za zapošljavanje “Prvi s razlogom”.

Zaposlenici jako dobro znaju što znači raditi kod najboljeg poslodavca u turizmu, pa su svoja iskustva ispričali u drugom videu iz serijala „Prvi s razlogom“ koji je dostupan na linku. Barmen Tomislav Bušić i konobari Danijel Knapić i Nikolina Tadić istaknuli su, među ostalim, mogućnost rada u inovativnim restoranskim konceptima u hotelima i kampovima s 4 i 5 zvjezdica, mogućnost usavršavanja i edukacije u Hrvatskoj i inozemstvu te rad s vrhunskim barmenima, sommelierima i baristima. A i mjesečna primanja zvuče jako dobro. Primjerice, konobare u sezoni 2022. očekuju primanja od 1.000 do 1.600 € neto, a novi zaposlenici mogu postati stalni sezonci i zimi raditi i u Valamarovim hotelima u Austriji.

Valamar će ove godine ponuditi 400 novih ugovora na neodređeno i 1000 novih ugovora za stalne sezonce, a za ovu sezonu su kreirani i dodatni programi kojima je cilj povećati zadovoljstvo zaposlenika njihovim radnim mjestom. Programom „Flexi posao“ zaposlenicima u hotelima, kampovima i ljetovalištima omogućuju se dva slobodna dana u tjednu, pruža im se mogućnost rada u jednoj smjeni te prilagođavanje radnih obveza njihovim potrebama, sve s ciljem što bolje ravnoteže privatnog i poslovnog života.

Programom “Živi destinaciju” se, pak, svim zaposlenicima, koji dolaze raditi u Valamarove destinacije iz drugih krajeva Hrvatske, osigurava kvalitetan smještaj i prehrana, niz popusta na više od tristo prodajnih mjesta, te mogućnost korištenja destinacijskih zabavnih sadržaja kao što su izleti i sportske aktivnosti. Cilj tog programa je da zaposlenici što bolje upoznaju destinaciju te provedu kvalitetno i zabavno slobodno vrijeme.

Svi zainteresirani za posao u Valamarovim hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima mogu se prijaviti putem weba dobarposaouvalamaru.com.

You may also read!

mjerenje

Međunarodni dan mjeriteljstva od ove godine na UNESCO-voj listi

Hrvatsko mjeriteljsko društvo (HMD) obilježilo je danas u Zagrebu Međunarodni dan mjeriteljstva pod motom „Mjerimo danas za održivo sutra“

Read More...
dm active beauty

Matea Ferboković iz Kršana postala je dm active beauty milijunašica

U utorak 21. svibnja, u Labinu, dobitnici nagradne igre dm active beauty milijunaš Matei Ferboković dm je uručio milijun

Read More...
Kako poboljšati korporativno upravljanje u RH

Stručnjaci odgovorili na goruće pitanje kako poboljšati korporativno upravljanje u Hrvatskoj

U Knjižnično-dokumentacijskom centru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održan je skup „Kako poboljšati korporativno upravljanje u Hrvatskoj“. Sudionici panela

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design