Konzum i MultiPlusCard i ovih blagdana pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija

In DOP
Konzum x MPC

Donacijom od ukupno 30.000 eura Konzum će podržati deset organizacija, a pridružiti se mogu i članovi MultiPlusCarda doniranjem svojih BONUS eura.

Ususret božićnim blagdanima Konzum i MultiPlusCard opet su udružili snage kako bi pomogli onima kojima je to najpotrebnije. U okviru zajedničke inicijative „Proslavi Božić na svoj način“, Konzum donira 30.000 eura za deset organizacija koje brinu za najpotrebitije članove našeg društva. Osim toga, Konzumovi kupci, članovi MultiPlusCarda, od 1. do 31. prosinca 2023. također se mogu pridružiti inicijativi te udruzi kojoj žele donirati svoje BONUS eure sakupljene tijekom kupnje u Konzumovim prodavaonicama ili kod drugih partnera programa. Konzumova donacija udrugama, kao i donirani BONUS euri članova, bit će vidljivi u aplikaciji i na stranici MultiPlusCarda u svakom trenutku trajanja ove inicijative.

Kao i prethodne godine, Konzum će donaciju od 30.000 eura raspodijeliti između deset organizacija i udruga diljem Hrvatske koje pomažu potrebitima, a čije financijske mogućnosti često ne dopuštaju pokrivanje više od osnovnih troškova. Među njima su Udruga Iris za zaštitu žena i djece žrtava obiteljskog nasilja iz Bjelovara koja vodi Sklonište za žrtve obiteljskog nasilja, Udruga Brački pupoljci koja okuplja obitelji djece s teškoćama u razvoju s otoka Brača i pruža podršku obiteljima kroz obiteljsko savjetovanje i terapije. Donaciju će primiti i Centar za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID iz Čakovca koji pruža stručnu podršku roditeljima djece s razvojnim rizicima ili teškoćama u razvoju u dobi od rođenja do polaska u školu, kao i Dječji dom Tić iz Rijeke koji kroz savjetovalište i poludnevni boravak radi s djecom i mladima koji su proživjeli nekakav oblik nasilja, zlostavljanje ili zanemarivanje.

Među organizacijama je i Centar Slave Raškaj Zagreb, ustanova u sustavu socijalne skrbi koja se bavi pružanjem usluga djeci, mladima i odraslim osobama s komunikacijskim teškoćama te Centar za pružanje usluga u zajednici Vladimir Nazor iz Karlovca koji pruža usluge zbrinjavanja i odgoja djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi u dobi od 7 do 21 godinu.

Na popisu je i Udruga Breza iz Osijeka osnovana s ciljem pružanja podrške mladima koji su izašli iz ustanova socijalne skrbi, a nisu imali mogućnost povratka u vlastite obitelji kao niti osigurano radno mjesto i stambeno pitanje. Donaciju će dobiti i Udruga za informiranje, širenje i razvoj socijalnih usluga za starije osobe starKA iz Karlovca koja okuplja dionike sustava skrbi za starije osobe i organizator je nacionalne „stopAgeism“ kampanje. Tu je i Hrvatska udruga zaštitnika životinja Noina arka, ujedno i najstarija udruga za skrb i zaštitu napuštenih pasa i mačaka, te Udruga Prava šapa koja spašava napuštene mačke i osigurava im veterinarsku skrb.

„U središtu našeg poslovanja uvijek je bila predanost ljudskim vrijednostima i svijest o napretku lokalnih zajednica u kojima je Konzum prisutan. Kao vodeći maloprodajni lanac u državi, osjećamo odgovornost svoj društveni utjecaj koristiti za izgradnju prosperitetnijeg društva, a pružanje pomoći i podrške onima kojima je najpotrebnija dio je naše tradicije. Stoga će Konzum u suradnji s MultiPlusCardom i ove godine u zajedničkoj božićnoj inicijativi podržati deset organizacija koje nesebično rade za dobrobit najosjetljivijih“, izjavila je Dunja Delić, direktorica Sektora marketinga Konzuma i članica Uprave MultiPlusCarda.

Ovih blagdana postanite karikom u nizu dobrih djela, proširite toplinu i podarite radost onima kojima je najpotrebnija. Detaljnije informacije o samim udrugama i procesu doniranja potražite na internetskoj stranici multipluscard.hr.

You may also read!

Nestlé

Nestlé financijski izvještaj za 2023. bilježi stabilan organski rast od 7,2%

Mark Schneider, izvršni direktor kompanije Nestlé, izjavio je: „Dosad nezabilježena inflacija, do koje je došlo u posljednje dvije godine,

Read More...
Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio je donaciju u iznosu od 29.012,50 eura kojom je izgradio i opremio

Read More...
King Harmony

King Harmony osvojio srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, Ledo nagrađen i za najbolje tehničko rješenje

Na godišnjoj konferenciji Međunarodnog udruženja proizvođača sladoleda, King Harmony osvojio je srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, a Ledo je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design