Valamar najavio 13. plaću, božićnicu i dodatne nagrade

In Zaposlenost / plaće
Valamar zaposlenici

Kako bi se zahvalio zaposlenicima na uspješnoj godini, Valamar će u prosincu isplatiti brojne nagrade. Zaposleni kroz cijelu godinu primit će 13. plaću i božićnicu u neto iznosu od 1,000 eura. Sezonski djelatnici će također primiti božićnice u iznosu od 70 do 200 eura, ovisno o dužini rada u ovoj godini.

Valamarovi zaposlenici primit će i dodatne nagrade, odnosno dar djeci u iznosu od 133 eura po djetetu te Valfresco bon od 133 eura za kupovinu svježih domaćih proizvoda, čime će Valamar dodatno podržati lokalnu ponudu OPG-ova i dobavljača s kojima uspješno surađuje tijekom godine. Valamar će ujedno svoje najbolje zaposlenike i timove nagraditi dodjelom Hrvatske turističke kartice u iznosu do 350 eura, a vjerne dugogodišnje djelatnike očekuju i jubilarne nagrade.

Valamar je u 2023. godini uložio dodatnih 25 milijuna eura u primanja radnika te su plaće isplaćene u vrhu sezone, odnosno u lipnju, srpnju i kolovozu za stručna zanimanja – kuhare, konobare i recepcionare u Valamar hotelima, kampovima i ljetovalištima iznosile 1.200 i 1.800 eura neto, a za sobarice, pomoćne kuhare, pomoćne konobare, kuhinjske radnike, servire i niz drugih zanimanja između 1.000 i 1.200 eura neto.

„Gosti Valamara već godinama ističu najvišu razinu zadovoljstva upravo s djelatnicima i kvalitetom usluge koju postižemo pa je prioritet da djelatnici budu zadovoljni i da opravdamo titulu najpoželjnijeg poslodavca u turizmu. Osim kroz visoka primanja i brojne nagrade, Valamar podržava zaposlenike u organizaciji života u destinaciji u kojoj žive i rade. Ove godine otvorili smo vrtić i jaslice u Poreču, a kroz program Krov nad glavom potičemo boravak u destinaciji kroz cijelu godinu i smanjujemo troškove stanovanja ”, istaknula je Ines Damjanić, potpredsjednica za ljudske potencijale u Valamar Rivieri.

U sklopu inicijative „Prvi s razlogom“ Valamar će nastaviti ulagati u programe koji pružaju kvalitetno i dugoročno zaposlenje, visoka primanja, edukacije i razvoj karijera u turizmu te će tijekom 2024. godine otvoriti dodatnih 400 radnih mjesta na neodređeno vrijeme.

You may also read!

Nestlé

Nestlé financijski izvještaj za 2023. bilježi stabilan organski rast od 7,2%

Mark Schneider, izvršni direktor kompanije Nestlé, izjavio je: „Dosad nezabilježena inflacija, do koje je došlo u posljednje dvije godine,

Read More...
Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio je donaciju u iznosu od 29.012,50 eura kojom je izgradio i opremio

Read More...
King Harmony

King Harmony osvojio srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, Ledo nagrađen i za najbolje tehničko rješenje

Na godišnjoj konferenciji Međunarodnog udruženja proizvođača sladoleda, King Harmony osvojio je srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, a Ledo je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design