Konzum je prvi trgovački lanac robe široke potrošnje u Hrvatskoj u kojem možete plaćati putem aplikacije KEKS Pay

In Trgovina na malo
Konzum x KEKS Pay

Konzum je omogućio kupcima plaćanje putem aplikacije KEKS Pay u svojem webshopu, kao i u svim prodavaonicama, čime postaje prvi trgovački lanac robe široke potrošnje u Hrvatskoj koji je uveo takvu vrstu plaćanja.

Usluga je dostupna svim kupcima, neovisno o banci u kojoj imaju račun, a na ovaj način mogu jednostavno plaćati namirnice, kućanske i higijenske potrepštine te ostale proizvode iz bogate Konzumove ponude. Popularna platna aplikacija koju trenutačno koristi čak 300.000 korisnika još je jedan Konzumov tehnološki iskorak kako bi kupcima omogućio što kvalitetniju uslugu i iskustvo kupovine.

„Budući da imamo više od 600 prodavaonica te svakodnevno uslužimo više od pola milijuna kupaca, vodimo računa kako što bolje odgovoriti na njihove potrebe. Svjesni smo da je mogućnost izbora načina plaćanja važna stavka u današnje vrijeme te želimo biti i ostati prvi izbor našim kupcima, zbog čega kontinuirano uvodimo najbolje tehnologije i inovacije. Uvođenje plaćanja putem aplikacije KEKS Pay još je jedan korak dalje kojim želimo pojednostaviti i dodatno poboljšati iskustvo kupnje u Konzumu. Nastavit ćemo i dalje ulagati u razvoj inovacija te osluškivati potrebe naših kupaca kako bismo im nastavili pružati premium iskustvo“, izjavila je Ines Barbir, direktorica Sektora poslovnih aplikacija.

Za korištenje ove usluge potrebno je na pametnom telefonu instalirati besplatnu aplikaciju KEKS Pay. Kupci mogu platiti račun na vrlo jednostavan način, odnosno skeniranjem QR koda uz pomoć aplikacije, bilo da je riječ o redovnim i samonaplatnim blagajnama u fizičkim prodavaonicama ili prilikom kupnje u Konzumovom webshopu.

Suradnjom s Konzumom zadovoljan je i Dejan Donev, direktor Sektora digitalnog bankarenja u Erste banci: „KEKS Pay u webshopovima i na prodajnim mjestima omogućava plaćanje samo jednim potezom prsta, bez zamornog prepisivanja podataka s kartice, što korisnici vrlo brzo prihvaćaju. Naše iskustvo pokazalo je da kad jednom kupac plati aplikacijom KEKS Pay, on i ubuduće nastavlja plaćati na isti način. Osim toga, korisnici imaju mogućnost u samoj aplikaciji registrirati ne samo svoje debitne kartice ili račun, već i svoje kreditne kartice, što im omogućava da prilikom plaćanja biraju vrstu plaćanja. Zato vjerujem da će i Konzumovi kupci vrlo brzo prepoznati koristi od aplikacije KEKS Pay kao platne metode.“

Konzum kontinuirano digitalizira poslovanje i uvodi inovativne načine plaćanja. Uz sve brojnije samonaplatne i bezgotovinske blagajne, Konzum je uveo i plaćanje kriptovalutama putem PayCek platforme za procesiranje kriptovaluta na brz, jednostavan i siguran način. Kupci se za bilo koju vrstu plaćanja mogu odlučiti i na samonaplatnim blagajnama, koje su se pokazale kao pouzdana i vrlo učinkovita Konzumova usluga.

You may also read!

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Sabor je danas potvrdio predložene izmjene i dopune Zakona o reviziji, Zakona o računovodstvu te Zakona o tržištu kapitala.

Read More...
nafta

Cijene nafte blizu 86 dolara

Cijene nafte približile su se u petak na međunarodnim tržištima razini od 86 dolara budući da je trgovce ohrabrilo

Read More...
U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

Na zagrebačkom Europskom trgu otvorena je Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke , a koordinaciju projekta je, među

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design