Konzum „zaključava“ cijene gotovo 1200 proizvoda do kraja godine

In Tvrtke i tržišta
Super Konzum Križevci

Konzum je od danas snizio i zaključao cijene za gotovo 1200 proizvoda iz osnovne potrošačke košarice. Zaključane cijene sve do kraja godine neće prelaziti maksimalno određenu gornju granicu, osim što u tom razdoblju mogu biti dodatno snižene. Raspon sniženja iznosi od 5 do 40 posto, u prosjeku više od 10 posto, što predstavlja ulaganje Konzuma od 3 i pol milijuna eura do kraja godine.

„Ovaj projekt je nastavak sličnih aktivnosti koje smo već imali u 2022. i tijekom ove godine, a sve kako bismo pomogli kupcima da se lakše nose s pritiscima rasta cijena. Odgovornost prema kupcima je i razlog zbog kojeg smo bez zadrške podržali širu inicijativu za obuzdavanje inflacije u Hrvatskoj, što je i naša obaveza kao tržišnog lidera i maloprodajnog lanca u kojem svakodnevno kupuje čak pola milijuna kupaca. Povjerenje koje nam kupci daju je veliko i zato im kontinuirano, u suradnji s našim dobavljačima, kroz različite pogodnosti nastojimo olakšati svakodnevicu. Velika zahvala ide našim dobavljačima koji su nas podržali u ovoj inicijativi u sklopu koje smo nastojali obuhvatiti skoro sve grupe proizvoda koje prodajemo – otprilike 50 posto iz prehrane te 50 posto iz neprehrane“ – izjavio je Zoran Mitreski, izvršni direktor Fortenova grupe za maloprodaju i predsjednik Uprave Konzuma.

Zaključavanjem cijena pokrivene su sve kategorije hrane, poput namirnica za pripremu jela, pekarskih i mliječnih proizvoda, mesnih prerađevina, sireva, svježeg mesa, smrznutih proizvoda, konzervirane hrane, kave i čajeva, bezalkoholnih pića, vina, piva, slatkiša i grickalica, ali i neprehrambene kategorije poput hrane za kućne ljubimce, higijenskih i kozmetičkih potrepština, sredstava za pranje i čišćenje i drugih. Više informacija dostupno je na Konzumovoj internetskoj stranici.

Podsjećamo kako je i Konzum i prošle godine, nastavno na Vladine izravne mjere kontrole cijena, zaključao cijene dodatnih stotinu proizvoda iz osnovne košarice. Također, kupcima korisnicima MultiPlusCard kartice omogućavamo trenutnu povoljniju kupnju oko tisuću proizvoda, a tu je i gotovo 2.500 proizvoda naših robnih marki u gotovo svim kategorijama, provjereno dobrih i po povoljnijim cijenama.

Osim toga, u svim prodavaonicama diljem Hrvatske umirovljenicima pružamo popust od 10 posto na iznos kupnje jednom mjesečno te im tako omogućujemo da ostvare dodatne uštede. Istovremeno, iz tjedna u tjedan zahvaljujući katalogu, posebnim aktivacijama i pogodnostima kupcima omogućujemo povoljniju kupnju više od tri tisuće proizvoda.

You may also read!

Nestlé

Nestlé financijski izvještaj za 2023. bilježi stabilan organski rast od 7,2%

Mark Schneider, izvršni direktor kompanije Nestlé, izjavio je: „Dosad nezabilježena inflacija, do koje je došlo u posljednje dvije godine,

Read More...
Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio je donaciju u iznosu od 29.012,50 eura kojom je izgradio i opremio

Read More...
King Harmony

King Harmony osvojio srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, Ledo nagrađen i za najbolje tehničko rješenje

Na godišnjoj konferenciji Međunarodnog udruženja proizvođača sladoleda, King Harmony osvojio je srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, a Ledo je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design