Kraš omogućava korištenje plaćenog dopusta zaposlenicima roditeljima prvašića

In DOP
Prvi dan škole

Kraševi zaposlenici kojima djeca kreću u prvi razred osnovne škole moći će na prvi dan školske godine biti uz svoje mališane. Naime, Uprava Kraša odlučila im je omogućiti korištenje plaćenog dopusta u ponedjeljak 6. rujna kako bi na taj velik i važan dan mogli sa svojim djetetom podijeliti sve uzbudljive i vesele zgode koje će još dugo pamtiti i prepričavati.

„Nova znanja, iskustva i prijateljstva neprocjenjiva su vrijednost koju smo stekli u svojim školskim danima i drago nam je da će naši kolege moći biti uz svoju djecu u trenucima kad će krenuti sa stvaranjem novih životnih iskustava i uspomena. Prvi dan škole izuzetno je lijep, ali ujedno i pun novih doživljaja i za roditelje i za mališane, zato nam je drago što im ga kroz ovu pogodnost možemo uljepšati“, istaknuo je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Kraša.

Plaćeni dopust iskoristit će više od 50 zaposlenika u Krašu d.d. u Zagrebu, Karolini d.d. u Osijeku te u Miri a.d. u Prijedoru. Prvašiće su dodatno razveselili i Kraševi promotivni ruksaci puni slatkiša za još slađi početak nove pustolovine.

You may also read!

Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...
PEVEX

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti iz 2023. godine

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila je prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti ostvarene u 2023. godini. Neto dobit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design