Lanterna Premium Camping Resort osvojio prestižnu Deutscher Camping-Club nagradu

In Iz zemlje
Lanterna

Njemački kamping klub DCC (Deutscher Camping-Club) odao je priznanje Lanterna Premium Camping Resortu s prestižnom DCC Europe Platinum nagradom za 2022.

Ova se nagrada dodjeljuje još od 1996. godine i sustav ocjenjivanja se temelji na zadovoljstvu gostiju kampova, te se svake godine nagrađuje tek nekoliko najboljih europskih kampova u konkurenciji 20.000 kampova na njihovim internet stranicama i 6.000 kampova iz njihovog vodiča.

Lanterna Premium Camping Resort je jedini hrvatski dobitnik DCC Europe Platinum nagrade za iduću godinu, ujedno i najprestižnije nagrade DCC-a.

„Valamar svake godine podiže kvalitetu usluge, ulažemo u razvoj ponude i kvalitetu, a brojne nagrade koje osvajamo potvrda su izvrsnosti. Kreiranje vrhunske kamping usluge, uvođenje inovativnih rješenja i praćenje trendova na tržištu imperativ su u našem poslovanju. Kamp Lanterna stoji uz bok onih rijetkih europskih kampova koji predstavljaju uzor ostalim kampovima u Europi“ – izjavila je Danijela Zgrablić, direktorica Lanterna Premium Camping Resorta.

Lanterna Premium Camping Resort 4* vodeće je istarsko kamping ljetovalište smješteno na poluotoku Lanterni kod Tara. Gosti ovog višestruko nagrađivanog kampa mogu uživati u moderno opremljenim mobilnim kućicama, glamping šatorima, lijepo uređenim parcelama, aquaparku, bazenima, dječjim igralištima te mnogobrojnim sportskim i gastronomskim sadržajima.

You may also read!

Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...
PEVEX

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti iz 2023. godine

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila je prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti ostvarene u 2023. godini. Neto dobit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design