Ledo proširio ponudu najkvalitetnije ribe

In Tvrtke i tržišta
Ledo

Ledo je svoju ponudu najkvalitetnije ribe proširio još jednim novim proizvodom – Crvenim bodečnjacima, filetom s kožom. Riječ je o jednom od najcjenjenijih pripadnika bijele, oborite ribe nježnog okusa i mekane teksture, uz kojeg će serviranje omiljenih ribljih jela sada biti još i lakše. Unaprijed je očišćen i pažljivo filetiran te će omogućiti brzu i jednostavnu pripremu proteinskih i nutritivno bogatih jela za cijelu obitelj.

I sam HZJZ je prepoznao visoku kvalitetu Ledo Crvenih bodečnjaka, te mu dodijelio žig „Živjeti zdravo“ pokrenut pod pokroviteljstvom EU, a koji je namijenjen prepoznavanju nutritivno kvalitetnijih proizvoda i proizvodnih tehnologija po posebno razrađenim kriterijima te u svrhu poboljšanja životnih i zdravstvenih navika stanovništva.

Upravo riba iz divljeg ulova, kakav je i filet Crvenih bodečnjaka, predstavlja visokokvalitetan proizvod. Njezina je prednost u tome što ima puniji okus od onih iz uzgoja te njihovo meso ima manji udio masti, a veću gustoću mišićnih vlakana i vezivnog tkiva zbog slobodnog kretanja.

Nutricionisti preporučuju ribu na jelovniku barem 2x tjedno za postizanje balansirane prehrane, a upravo će serviranje ove ribe „donijeti“ bogatstvo vitamina i vrijednih nutrijenata kojima obiluje, a koje su posebno izražene kod svih Ledo fileta koji dolaze iz divljeg ulova. Naime, Crveni bodečnjaci sadrže esencijalne omega-3 masne kiseline koji pridonose uspješnoj i uravnoteženoj funkciji čitavog organizma, ali i vitamin D koji doprinosi normalnoj apsorpciji kalcija i fosfora, normalnoj razini kalcija u krvi, održavanju normalne funkcije mišića te normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Koliko je važno da se baš ova riba nađe na svakom jelovniku, govori i to što se unosom samo 200g fileta Crvenih bodečnjaka zadovoljava dnevno preporučena količina vitamina D. Upravo vitamin D ima značajnu ulogu u borbi protiv smanjenja rizika od virusnih epidemija i očuvanja imuniteta.

Svi ljubitelji vrhunske ribe u ovom proizvodu zasigurno će pronaći inspiraciju za brojne recepte i pripremu omiljenih ribljih specijaliteta!

You may also read!

Fortenova grupa objavila četvrto Izvješće o održivosti

Fortenova grupa objavila četvrto Izvješće o održivosti

Pregled poslovanja 40 kompanija Grupe dobrovoljno je pripremljen u skladu sa svjetskim standardima za izvještavanje o održivosti Fortenova grupa je

Read More...
Šušnjar

Potpisani novi ugovori o istraživanju ugljikovodika

Potpisani su novi ugovori o istraživanju i podjeli eksploatacije ugljikovodika između Vlade i tvrtke ASPECT Croatia, za tri istražna

Read More...
turizam

Potrošnja u turizmu do 2040. će se utrostručiti, potencijal i za Hrvatsku

Vrijednost turističkih putovanja u svijetu će se utrostručiti do 2040. godine, na 15.000 milijardi dolara, istaknuto je u novom

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design