Magenta LogIn – HT-ov pripravnički program za ICT studente i prilika za prvi posao

In Obrazovna rješenja
Magenta_LogIn-1

Hrvatski Telekom pokrenuo je novi pripravnički program Magenta LogIn koji pruža karijernu priliku svim studentima iz ICT područja koji su diplomirali unatrag 18 mjeseci. Program traje 10 mjeseci i svi sudionici primat će atraktivnu pripravničku plaću, a one koji se tijekom pripravništva iskažu čeka stalno zaposlenje.

Prva generacija pripravnika imat će prilike odmah se okušati u IT odjelima: Odjel za R&D, IT arhitekturu te razvoj sustava za omogućavanje poslovanja i usluga, Odjel za razvoj digitalnih programskih komponenti i Odjel za govorne jezgrene platforme i usluge u Zagrebu, Osijeku i Splitu, pri čemu će sami moći odabrati specijalističko područje u kojem žele početi graditi svoju karijeru i raditi na zanimljivim projektima i novim platformama.

Magenta LogIn strukturiran je tako da svaki pripravnik ima svog dediciranog mentora te da sudjeluje u bogatom edukacijskom programu kroz koji će steći i razvijati stručna tehnička znanja i praktične vještine u području project managementa, agilnog načina rada i financijskog upravljanja, ali i soft skill-a kao što su, između ostalog, storytelling, poslovno prezentiranje i timski rad. Svi pripravnici također će na raspolaganju imati cijeli stručni tim kako bi i u svakom trenutku znali kao napreduju, što im ide dobro, na čemu moraju poraditi te kako izgleda njihov trenutni razvojni put, kao i planovi za budućnost.

„Nakon ICT Akademije i Magenta Jump In studentskih praksi kroz koje smo zaprimili više od 2.000 prijava zainteresiranih studenata odlučili smo pokrenuti Magenta LogIn, naš dosad najopsežniji program koji sudionicima pruža mogućnost rada na modernim tehnologijama, stjecanje ključnih znanja kroz praksu te stalno zaposlenje nakon pripravništva. Vjerujemo u veliki potencijal mladih ljudi i želimo im dati priliku da dokažu za što su sve sposobni i da ih nakon prakse čeka prvi posao s kojim će početi graditi karijeru u ICT industriji“, izjavila je Anamarija Minarski, direktorica odjela za zapošljavanje, upravljanje učinkom, razvoj i iskustvo zaposlenika u Hrvatskom Telekomu.

Prijave za Magenta LogIn otvorene su do 15. ožujka, a zainteresirani se mogu prijaviti putem poveznice. Svi kandidati će prvu povratnu informaciju dobiti u roku 24 sata od prijave.

You may also read!

Nestlé

Nestlé financijski izvještaj za 2023. bilježi stabilan organski rast od 7,2%

Mark Schneider, izvršni direktor kompanije Nestlé, izjavio je: „Dosad nezabilježena inflacija, do koje je došlo u posljednje dvije godine,

Read More...
Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio je donaciju u iznosu od 29.012,50 eura kojom je izgradio i opremio

Read More...
King Harmony

King Harmony osvojio srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, Ledo nagrađen i za najbolje tehničko rješenje

Na godišnjoj konferenciji Međunarodnog udruženja proizvođača sladoleda, King Harmony osvojio je srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, a Ledo je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design