Marina Stupar nova je direktorica Mire a.d. Prijedor

In Karijere
stupar

Na sjednici Upravnog odbora Mire a.d. Prijedor, članice Kraš Grupe, novom je direktoricom Društva imenovana Marina Stupar, dosadašnja pomoćnica direktorice Društva.

Na toj je poziciji bila od siječnja 2016., a prethodno je bila direktorica Sektora kadrovskih, općih i pravnih poslova. Dosadašnja direktorica Društva i članica Upravnog odbora Marica Vidaković povlači se s tih pozicija, no u Kraš Grupi nastavlja s radom na poziciji savjetnice predsjednika Uprave.

„Čestitam kolegici Stupar na imenovanju i uvjeren sam da će uspješno nastaviti voditi Miru a.d. Prijedor ususret novim poslovnim izazovima koji su pred nama. Zahvaljujem Marici Vidaković na velikom doprinosu u razvoju Mire u modernu kompaniju kakvu danas poznajemo i drago mi je da će i dalje svoje znanje i iskustvo dijeliti s vodstvom Kraša na dobrobit cijele Grupe“, izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Upravnog odbora Mire a.d. Prijedor.

„Zahvaljujem Upravnom odboru na povjerenju koje su mi ukazali ovim imenovanjem. Nova je funkcija za mene velika čast i odgovornost te s ponosom gledam u budućnost Mire koju ćemo zajedničkim snagama nastaviti graditi kao uspješnu i modernu kompaniju. Na temelju dugogodišnje tradicije, vrhunske kvalitete i snažnog kolektiva i dalje ćemo stvarati nove vrijednosti i uveseljavati potrošače u Hrvatskoj i BiH, zemljama u okruženju, ali i diljem svijeta“, izjavila je Marina Stupar, nova direktorica Mire a.d. Prijedor.

Mira je vodeći proizvođač konditorskih proizvoda s primarnom proizvodnjom keksa i vafla u Bosni i Hercegovini koji 80 posto proizvoda izvozi u zemlje regije, Europske unije te Sjedinjenje Američke Države, Kanadu, Australiju i Saudijsku Arabiju. Kompanija je prošle godine poslovala pozitivno unatoč svim izazovima i otežanim uvjetima rada, s rastom plaća te ispunjenim planom proizvodnje.

Protekla će godina u Miri biti upamćena i po realizaciji jednog od značajnijih i većih projekata, puštanja u rad nove linije za proizvodnju u okviru investicije ukupne vrijednosti od 1,6 milijuna eura. Investicija je obuhvatila nabavku jedne od najmodernijih oprema za cijelu liniju, što uključuje strojeve za samu izradu tijesta, oblikovanje i finalnu obradu kao i pakiranje keksa te tako stvara mogućnost plasiranja novih proizvoda na tržište. Uz daljnje investicije, ulaganja u razvoj i radnička prava, u 2021. godini fokus nove Uprave bit će na preseljenju cjelokupne proizvodnje u proizvodni pogon na Svalama, čime će se stvoriti uvjeti za daljnji razvoj, modernizaciju i povećanje poslovanja.

You may also read!

Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...
PEVEX

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti iz 2023. godine

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila je prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti ostvarene u 2023. godini. Neto dobit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design