METRO zagrebačkim restoranima uručio MICHELINOVE plakete

In HoReCa
metro

METRO, globalni partner MICHELINOVOG vodiča svečano je uručio MICHELINOVE plakete chefovima hrvatskih restorana. Preporukom jednog od najznačajnijih vodiča za restorane na svijetu, ove se godine moglo pohvaliti jedanaest zagrebačkih restorana.

Zagrebački restorani Noel, Apetit City, Zinfandel’s, Takenoko, Mano, Dubravkin put, Boban, Mundoaka, Bistro apetit by Marin Rendić, Agava, Gallo i Le Bistro Esplanade nalaze se u prestižnom društvu selekcije MICHELINOVOG gastro vodiča za 2018. godinu. Uz njih, MICHELINOVE tanjure, priznanja MICHELINOVOG vodiča, u 2018. godini zavrijedilo je ukupno 62 hrvatska restorana koji, prema ocjenama anonimnih inspektora, poslužuju dobru i jednostavnu hranu. MICHELINOVE zvjezdice zaslužili su restorani Pelegrini iz Šibenika, 360º iz Dubrovnika te Monte iz Rovinja, koji je ponovio svoj prošlogodišnji uspjeh zaradivši zvjezdicu dvije godine za redom.

“Dvanaest zagrebačkih restorana s MICHELINOVOM preporukom dugogodišnji su partneri METRO-a, s kojima dijelimo filozofiju i strast za kulinarskim specijalitetima i visokokvalitetnim proizvodima. Zbog toga smo veoma sretni što su inspektori MICHELINA i ove godine prepoznali kvalitetu hrvatskih restorana te nam je iznimna čast što nam je suradnja s MICHELINOVIM vodičem omogućila da budemo dio uspjeha vrhunskih hrvatskih restorana”, naglasio je Vladimir Gnjidić, izvršni komercijalni direktor i član Uprave METRO Cash & Carry Hrvatska.

Iskustva i znanja stečena u suradnji s MICHELINOVIM vodičem, METRO koristi kako bi globalnim partnerstvima doprinio prepoznatljivosti hrvatske turističke i ugostiteljske ponude.

S više od 100 godina iskustva u selekciji restorana, MICHELINOV vodič danas preporučuje više od 20.000 restorana u 30 svjetskih zemalja.

MICHELINOVI inspektori primjenjuju iste kriterije u ocjenjivanju kvalitete svakog restorana kojega posjete anonimno. MICHELINOV vodič međunarodna je referenca za fine-dining, a plaketa MICHELINOVOG vodiča službeno je priznanje da je restoran dio njihove selekcije za 2018. godinu.

You may also read!

Restoran Zora Bila prvi dobitnik nagrade Dobar Tech

Restoran Zora Bila prvi dobitnik nagrade Dobar Tech

U sklopu Dana hrvatskog turizma, održanih u Opatiji, dodijeljena je nagrada Dobar Tech - METRO nagrada za najbolji digitalni

Read More...
dan-poduzetnika

HUP: Uz uklanjanje prepreka gospodarski rast mogao bi biti i brži

Hrvatsko gospodarstvo raste po najvišim stopama u EU, ali rast bi mogao biti još brži, a Hrvatska bi mogla

Read More...
Giving Friday 2024

Giving Friday: dm će donirati pet posto dnevnog prometa ostvarenog u petak 29. studenog

U petak 29. studenog dm će obilježiti Giving Friday, potpuno drugačiju verziju Crnog petka, povodom kojeg će donirati pet

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design