Meza je bezveze kad nema Zvijezda Pivoneze

In Promocije / novi proizvodi
Pivoneza Zvijezda

Neizostavan dio svakog druženja, proslave, gledanja tekme i chillanja oduvijek je hrana, a oni koji uz sve navedeno dodaju i dobro pivo, na popis će ubrojiti i novi proizvod iz Zvijezdine linije premium delikates majoneza.

Zvijezda Pivonezu, majonezu s okusom piva, već od danas možete kušati ako na putu do ekipe svratite u bilo koju od Konzum prodavaonica. A što je bolje od majoneze, piva i dobre meze ili roštilja? Zato nemojte zaboraviti u košaricu ubaciti i svima nam poznatu PIK Roštiljsku kobasicu.

Zvijezda Pivoneza pripremljena je od jaja i suncokretovog ulja uz dodatak tamnog piva. Naizgled neobična kombinacija, no majoneza i pivo stvaraju jedinstven, bogat okus koji morate isprobati jer odlično upotpunjuje svako jelo, posebice roštilj.

Idete na piknik? Organizirajte roštilj za ekipu. Iz plana nemojte izostaviti PIK Roštiljsku kobasicu jer, provjerili smo, kombinacija je za prste polizati, a gramatura pakiranja pogodna je za cijelu ekipu. Netflix and chill? Mi kažemo – Pivoneza, sendvič and chill. Gledate tekmu i razmišljate hoćete li naručiti burgere i krumpiriće ili mezu? Koju god opciju odabrali, nećete pogriješiti ako jelu dodate Zvijezda Pivonezu.

Za kraj ćemo se složiti: druženje s ekipom nije druženje u punom smislu riječi ako nema hrane. Stoga požurite u najbliži Konzum i potražite Zvijezda Pivonezu i dobro poznatu PIK kobasicu jer – jelo je bezveze kad nema Zvijezda majoneze.

You may also read!

wall

Na Wall Streetu novi rekordi, europske burze oštro pale

Na Wall Streetu je prošloga tjedna S&P 500 indeks dosegnuo rekordnu razinu, kao i Nasdaq, zahvaljujući snažnom rastu cijena

Read More...
benzin

Procjene o opskrbi podigle cijene nafte iznad 83 dolara

Cijene nafte prekoračile su u petak na međunarodnim tržištima 83 dolara budući da su procjene o nedostatnoj opskrbi pred

Read More...
turizam

Hrvati na putovanja potrošili 2,6 mlrd eura

Stanovnici Hrvatske u 2023. su na višednevna putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu potrošili gotovo 2,2 milijarde eura, a na

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design