Na Sajmu u Budvi dodijeljene nagrade EXPO TROPHY 2019.

In Sajmovi i izložbe
expo

Na 43. Sajmu namještaja i 13. Sajmu umjetnina u Budvi i ove su se godine dodijelila priznanja najuspješnijim izlagačima.

Žiri je bio u sastavu: Slobodan Bobo Mitrović, Momčilo Stojanović i Ranko Pavićević.

Na svojoj prvoj sjednici žiri je, pored ostalog, utvrdio osnovna polazišta koja su poslužila kao kriterij za njegov rad:
– novi proizvod-način prezentacije na štandu,
– arhitektonsko i dizajnersko rješenje štanda,
– kvaliteta i obim propagadnog materijala na štandu,
– prateće komunikacijske aktivnosti (elektronski mediji, tisak, publikacije, bilbordi, pisane pozivnice i telemarketing itd.),
– manifestacije koje učesnik organizira: press konferencije, promocije, kokteli i sl.
– obučenost i ponašanje osoblja na štandu, animacija posjetitelja na štandu.

Nakon detaljnog pregleda izlagačkih štandova i uvida u ostale segmente ekspozicije izlagača na 43. Sajmu namještaja i 13. Sajmu umjetnina, žiri je na sjednici održanoj 03.04.2019. godine donio odluku o dodjeli priznanja.

Posebna priznanja dodijelila su se sledećim izlagačima:

– ARDENO SHPK – TIRANA
Stolica je oduvjek bila najsloženiji i najteži proizvod u proizvodnji namještaja. Ona je najveći izazov s aspekta dizajna, forme, konstrukcije, materijala, udobnosti, tehnologije izrade, transporta. Ovaj izlagač nudi od klasičnih, stilskih, tradicionalnih do modernih formi u svim materijalima, s raskošnom lepezom ponude za svaku priliku.

– FAF & CO D.O.O. – ULCINJ
U konceptu velike tvornice, proizvoditi samo jedan proizvod je odgovorna činjenica. Zdravi odmor tjela, bitan organski, biološki i mentalni segment svakodnevice ljudskog organizma, nosi komponente znanstvene proizvodnje, zasnovane na anatomskoj, alergijskoj, opće medicinskoj nauci. Struktura ponude madraca, način ekspozicije i nastupa na Sajmu sugerira i nameće ozbiljnost izlagača adekvatno značaju i kvaliteti specijalističke ponude.

– FLAME FURNITURE – BEOGRAD
Već nagrađivan na Jadranskom sajmu ustrajava u hrabrom i netipičnom proizvodu sa afinitetom i ljubavlju prema prirodnom i naturalnom masivu hrasta. Poštujući živu strukturu drveta dizajner minimalno intervenira usmjeravajući materijal na funkciju elementa. Isto tako kada ga strojno obrađuje za izvjesnu serijsku proizvodnju znalački valorizira prirodu materijala.

Treća nagrada – Brončana plaketa – dodjeljuje se izlagaču

ANIMO DOO – VALJEVO

Rijetko suptilan dizajn vrtnog namještaja u kojem je puni željezni profil od pola cola doživio organsku formu čudnih zakrivljenosti, koje slikarski formiraju crtež – konstrukciju, koja prihvaća sjedište. Bilo da je pleteno od užadi, platnenih traka, PVC-a ili mekano ‘meblirano’, sjedište podržava osjećanje udobnosti i cjelovito se stapa sa podkostrukcijom koja ga nosi sveukupno gradeći od garnitura za sjedenje skulptoralne originalne forme. Ekspozicija štanda je dosljedna estetici samog eksponata.

Druga nagrada – Srebrna plaketa – dodjeljuje se izlagaču

MOBILERI ERALD LTD – QEREKE – KRUJE, ALBANIJA

Rafinirani namještaj, izvođačke perfekcije je očigledno stvaran u moćnom proizvodnom tehnološkom sustavu. Raznovrsnost asortimana, stilska i estetska različitost modela ima zajedničku nit, kvalitetnu izradu, što ne prati uvijek visoka serija i raznorodna produkcija. MOBILERI ERALD svojom velikom produkcijom u masovnoj primjeni, podiže kulturu lijepog i funkcionalnog, javnog i privatnog ambijenta, neophodnom današnjem potrošaču.

Prva nagrada – EXPO TROPHY 2019. i Zlatna plaketa – dodjeljuje se izlagaču

BOLT LTD – TIRANA

Visokom kreativnošću unikatnih komada namještaja, posebno za javne i hotelske objekte ovaj izlagač uspješno koordinira između serijske proizvodnje pločastog namještaja projektiranja i izvođenja restorana, butika, javnih prostora po narudžbi. Ovako složen proizvodni koncept, pritom visoke zanatske kvalitete specijalnost je ovog proizvođača. Ekspozicijski štand, ne prevelik, estetskim konceptom i sadržajem, originalnog autorskog dizajna, pulta i dvoranske prostorne klupe za sjedenje s dvokrilnim vratima, ukazuje na vanserijske mogućnosti ovog proizvođača. Dosljedno svom proizvodu, i prezentacija i poslovna komunikacija na zavidnoj su razini.

You may also read!

alilovic

Zagrebačka županija s rastom turizma, u 2024. očekuje daljnji rast

U Zagrebačkoj županiji sve više se ulaže u kvalitetan i održiv turizam što donosi porast turističkog prometa i očekivanje

Read More...
primorac

Primorac ne želi vjerovati da su poslodavci prisvojili uštede od poreznih izmjena

Ministar financija Marko Primorac izjavio je u srijedu da ne želi vjerovati da su pojedini poslodavci smanjenjem bruto plaća

Read More...
Katarina Kraljević

Promjena u upravi Erste banke

Zdenko Matak, član uprave Erste&Steiermärkische Bank d.d. („Erste banka“) nadležan za Sektor građanstva, Sektor razvoja poslovanja s građanstvom, Sektor

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design