Na Viroexpou 505 izlagača

In Sajmovi i izložbe
viro

Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo u Virovitici okupio je 505 izlagača i trajao je do nedjelje, 18. veljače.

Viroexpo u 27. izdanju donio je i brojna stručna predavanja i radionice koje se tiču razvoja gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, rekao je virovitičko-podravski župan Igor Andrović. Sajamska tradicija koju njeguje Virovitica pokazatelj je dobre gospodarske klime, smatra on.

Premijer Andrej Plenković, koji je otvorio sajam, pohvalio je angažman svih koji su doveli velik broj izlagača u Viroviticu.

Poduzete su brojne mjere da bi hrvatsko gospodarstvo raslo, ali treba se trgnuti se iz skepse i pesimizma i sagledavati stvari optimistično, rekao je i dodao da u suprotnom mjere neće polučiti uspjeh.

Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin kaže da je s Viroexpom rasla i Virovitica i od gradića postala pravo urbano središte. (H)

You may also read!

Predstavljena Hrok ESG platforma razvijena u suradnji s bankama

Predstavljena Hrok ESG platforma razvijena u suradnji s bankama

U Zagrebu je danas predstavljena ESG platforma koju je razvio Hrok u suradnji s vodećim bankama u Hrvatskoj. Na

Read More...
Jedna manje

Konzum nastavlja s kampanjom „Jedna manje“ čiji je cilj smanjenje plastičnog otpada

Konzumova kampanja „Jedna manje“, koja za cilj ima promociju korištenja višekratnih ekoloških torbi za kupnju i smanjenja plastičnog otpada

Read More...
šuma hrane komunlac

U Koprivnici posađena najveća šuma hrane u Hrvatskoj

Svjetska organizacija za zaštitu prirode WWF danas je u suradnji s Gradom Koprivnica i njihovim komunalnim poduzećem Komunalac posadila

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design