Najnovija publikacija Scientific Update društva Philip Morris International ispituje kako smanjenje štetnosti uzrokovane duhanom može imati pozitivan utjecaj na individualno i javno zdravlje

In Promocije / novi proizvodi
PMI

Philip Morris International Inc. objavio je najnovije izdanje svoje publikacije Scientific Update posvećene istraživačkim naporima razvoja i procjene niza alternativa cigaretama u obliku proizvoda bez dima, kao i proizvoda bez nikotina.

U ovoj publikaciji PMI ispituje obrasce uporabe proizvoda, relativni rizik i učinke prelaska na alternativna rješenja bez dima u usporedbi s nastavkom pušenja. Također ističe važnost praćenja obrazaca upotrebe tijekom vremena radi procjene promjena rizika za stanovništvo.

Kako bismo punoljetnim pušačima osigurali mogućnost donošenja informiranih odluka, važno je da su svjesni postojanja alternativnih rješenja bez dima i da imaju pristup točnim i istinitim podacima o prednostima, ali i rizicima ovih proizvoda”, rekao je Steve Roulet, globalni voditelj istraživanja Philip Morris International. “Za svakog pušača, apsolutno najbolji izbor je potpuni prestanak upotrebe duhana i nikotina.”

Izdanje publikacije Scientific Update iz kolovoza 2021. također detaljno opisuje rezultate kliničkih studija PMI koje su proveli Luedicke i sur. te Haziza i sur. koji su pokazali kako je kod sudionika koji su prešli s cigareta na PMI-jev grijani duhanski proizvod zamijećen značajan pad razine ugljikovog monoksida izmjerenog u krvi nakon 24 sata. Nakon tri mjeseca zamijećeni su i drugi pozitivni trendovi kod sudionika, a sve kako je navedeno u spomenutim studijama.

Publikacija Scientific Update dostupna je ovdje: https://www.pmiscience.com/whats-new/scientific-update-13. Prethodna izdanja dostupna su na: https://www.pmiscience.com/discover/technology/our-quarterly-scientific-and-technology-updates.

Philip Morris International: Ostvarivanje budućnosti bez dima
Philip Morris International (PMI) predvodnik je transformacije u duhanskoj industriji s ciljem postizanja budućnosti bez dima i, na posljetku, zamjene cigareta proizvodima bez dima za dobrobit odraslih koji bi inače nastavili pušiti, društva, tvrtke, njezinih dioničara i ostalih dionika.

PMI je vodeća međunarodna duhanska tvrtka koja se bavi proizvodnjom i prodajom cigareta, kao i proizvoda bez dima, pripadajućih elektroničkih uređaja i pribora te ostalih proizvoda koji sadrže nikotin na tržištima izvan SAD-a. Pored toga, PMI isporučuje verzije svog IQOS Platform 1 uređaja i potrošnog materijala za Altria Group, Inc. za prodaju pod licencom u SAD-u, gdje su ovi proizvodi dobili odobrenja za stavljanje na tržište od Američke agencije za hranu i lijekove (FDA) u skladu sa procedurom prijave duhanskih proizvoda prije prodaje (eng. PMTA).

Agencija za hranu i lijekove također je odobrila stavljanje na tržište verzije IQOS-a i njegovog potrošnog materijala kao duhanskog proizvoda modificiranog rizika, izdavši nalog o izmijenjenoj izloženosti štetnim tvarima iz tih proizvoda čime su prikladni za promicanje javnog zdravlja. PMI gradi budućnost na novoj kategoriji proizvoda bez dima koji su, iako nisu bez rizika, puno bolji izbor od nastavka pušenja. Kroz multidisciplinarne sposobnosti u razvoju proizvoda, najmodernija postrojenja i znanstvenu potkrijepljenost,

PMI želi osigurati da njegovi proizvodi bez dima udovoljavaju preferencijama odraslih potrošača i strogim regulatornim zahtjevima. Portfelj PMI proizvoda bez dima uključuje proizvode za isparavanje koji zagrijavaju, ali ne izgaraju duhan i koji sadrže nikotin. Od 31. ožujka 2021. proizvodi bez dima PMI-a dostupni su za prodaju na 66 tržišta u ključnim gradovima ili širom zemlje, a PMI procjenjuje da je otprilike 14,0 milijuna odraslih osoba širom svijeta već prešlo na IQOS i prestalo pušiti.

You may also read!

wall

Na Wall Streetu novi rekordi, europske burze oštro pale

Na Wall Streetu je prošloga tjedna S&P 500 indeks dosegnuo rekordnu razinu, kao i Nasdaq, zahvaljujući snažnom rastu cijena

Read More...
benzin

Procjene o opskrbi podigle cijene nafte iznad 83 dolara

Cijene nafte prekoračile su u petak na međunarodnim tržištima 83 dolara budući da su procjene o nedostatnoj opskrbi pred

Read More...
turizam

Hrvati na putovanja potrošili 2,6 mlrd eura

Stanovnici Hrvatske u 2023. su na višednevna putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu potrošili gotovo 2,2 milijarde eura, a na

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design