Nove Kraševe tamne čokolade donose idealan spoj slatkog i gorkog

In Promocije / novi proizvodi
kras

Posljednjih se godina sve više govori o pogodnostima tamne čokolade i njezinim blagodatima za zdravlje. Povezuje ju se s, primjerice, smanjenjem rizika od srčanih oboljenja, a uz to se smatra kako umiruje živčani sustav, ima antidepresivna svojstva te pomaže pri reguliranju krvnog tlaka.

Za tamnu čokoladu kažu i da poboljšava pamćenje i koncentraciju, podiže energiju te da je i prirodni afrodizijak. Ipak, bez obzira na mnoštvo njezinih dobrih strana, postoje i oni koji u njoj ne uživaju jer ih odbija svojim specifičnim gorkim okusom. Tomu je na kraju odlučio stati Kraš svojim novim vrhunskim tamnim čokoladama Kraš Selection koje dolaze u četiri različita i maštovita okusa.

Zahvaljujući pravom udjelu kakao dijelova od 60 posto, čokolade Kraš Selection oduševit će istinske znalce svojim savršeno uravnoteženim spojem zamamno slatkih i smiono gorkih okusa. Tako će u vrhunskoj tamnoj čokoladi Kraš Selection sa 60% Kakao dijelova najviše uživati klasičari koji traže jednostavne, ali profinjene užitke. U novoj čokoladi Kraš Selection Naranča isprepliću se božanstveni okus kakaa i osvježavajuća nota naranče koji jamče pravu čokoladnu eksploziju okusa.

Sklad koji nudi jedinstvena kombinacija tamne čokolade, pikantnog okusa đumbira i osvježavajućeg limuna u čokoladi Kraš Selection Limun & Đumbir idealan je za odvažne i one željne neobičnih okusa. Za sve one kojima je dan nezamisliv bez kave i čokolade Kraš je spojio puni okus kave s finim kokosom u čokoladi sa 60% kakao dijelova Kraš Selection Kava & Kokos.

Uz šarenilo okusa u atraktivnom pakiranju, tamne čokolade Kraš Selection pozivaju sve ljubitelje dobrih okusa da tamnom čokoladom oboje svoj dan.

You may also read!

Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...
PEVEX

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti iz 2023. godine

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila je prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti ostvarene u 2023. godini. Neto dobit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design