Novi direktor lanca opskrbe u HEINEKENU Hrvatska

In Karijere
Novi direktor lanca opskrbe u HEINEKENU Hrvatska

Friso Lefeber imenovan je direktorom Sektora lanca opskrbe HEINEKENA Hrvatska, a tu poziciju je preuzeo od Alberta Terzija koji karijeru nastavlja kao direktor lanca opskrbe u kompaniji France Boissons, veletrgovcu HEINEKENA Francuska na Horeca tržištu.

Friso Lefeber nastavit će voditi funkciju lanca opskrbe s fokusom na kompanijsku strategiju EverGreen i njezine programe, uključujući razvoj ljudi i njihovih funkcionalnih kompetencija. Poticat će kontinuirani napredak te operativnu izvrsnost s ciljem stvaranja odlično povezane pivske kompanije koja stalno podiže ljestvicu održivosti.

U Hrvatsku dolazi iz Commonwealth Breweries Limited (CBL) iz Bahama, pivovare u sustavu HEINEKENA. Tamo je tri i pol godine vodio lanac opskrbe kroz izazovna vremena obilježena pandemijom koronavirusa te naknadnim restrukturiranjem koje je rezultiralo smanjenjem troškova, ali i emisije ugljika.

Svoju dvadesetogodišnju karijeru u unutar HEINEKENA počeo je u Nizozemskoj 2003. Nakon desetak godina provedenih na nekoliko pozicija unutar lanca opskrbe, 2014. godine s obitelji seli na Haiti gdje je bio menadžer logistike i proizvodnje u pivovari Brasserie Nationale d’Haiti. Tri godine kasnije, preuzima funkciju menadžera lanca opskrbe u Surinaamse Brouwerij iz Surinama.

Friso je lider usmjeren na ljude, strukturirana i strastvena osoba u ostvarivanju poboljšanja u poslovanju te suradnji s timom. Obiteljski je čovjek i otac troje tinejdžera.

Friso Lefeber postaje dio menadžment tima kompanije te će odgovarati predsjednici Uprave Marti Bułhak.

You may also read!

wall

Svjetske burze skočile na rekordne razine

Na najvećim svjetskim burzama prošloga su tjedna indeksi dosegnuli rekordne razine, što se ponajviše zahvaljuje snažnom rastu cijena dionica

Read More...
Kako procjeniti i upravljati psihosocijalnim rizicima na radu

Kako procjeniti i upravljati psihosocijalnim rizicima na radu?

U organizaciji ZIRS Učilišta – ustanove za obrazovanje odraslih i Znanstveno-stručnog časopisa „Sigurnost“, u Zagrebu će se 28. ožujka

Read More...
Habijan

Ministar Habijan najavio smanjenje parafiskalnih nameta

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Damir Habijan u petak je u Krapini ponovio kako će se u sklopu novog

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design