Održana konferencija i dodijeljene nagrade „B2B Superprodavač 2022. godine“

In Konferencije / savjetovanja
superprodavač 2022

U organizaciji portala Poslovni savjetnik u zagrebačkom kongresnom centru Antunović održala se dvanaesta po redu konferencija Superprodavač. U tri kategorije dodijelile su se godišnje nagrade „B2B Superprodavač godine“. Nagradu „B2B Superprodavač godine“ primili su Saša Kolenko iz tvrtke AWT International, Ines Bokan iz tvrtke Oglasnik grupacije/Posao.hr, te Saša Podolšak iz tvrtke Hitra produkcija dokumenata.

Tematika konferencije bila je posvećena kupcima i prodajnim vještinama budućnosti.

Ukratko iz istraživanja vezanog uz tematiku konferencije:
• Budućnost prodaje je kombinacija digitalne i fizičke prodaje
• U narednih godinu dana naše poslovanje fokusirati ćemo više u smjeru digitalnih prodajnih rješenja
• Digitalne platforme koje koristimo u prodaji su društvene mreže, newsletter, web shop i prodaja putem aplikacija (whatsapp, messenger, sms poruke)
• Svoje proizvode najviše prodajemo preko Facebook-a, Instagrama, Linekedina i Tik Tok-a
• U našu digitalnu prodaju, u skorije vrijeme, ne planiramo ubaciti uslugu glasovnog asistenta, niti RFID tehnologije
• U našu digitalnu prodaju, u skorije vrijeme, planiramo ubaciti uslugu kupovine uz prethodnu narudžbu. Time jamčimo našim klijentima da će moći ući u trgovinu bez čekanja u redu i razgledati ponudu bez gužve
• U našoj prodaji koristimo omnichanel pristup kupcu tj. svaku interakciju s kupcem-offline/online
• U našoj prodaji ne koristimo virtualno stvarnost (i.e. kupci mogu vidjeti kako bi naš proizvod izgledao u njihovom prostoru)
• Našim kupcima nudimo mogućnost digitalnog plaćanja (paypal, keks pay, paycek i drugo)
Istraživanje je provedeno u periodu ožujak-kolovoz 2022. na uzorku 522 kompletno ispunjena anonimna upitnika, slanjem na e mail adrese direktora tvrtki svih djelatnosti, s tri i više zaposlenika u Republici Hrvatskoj. Istraživanje je Poslovni savjetnik radio u suradnji s konzultantskom kućom Proago.

Sudionici su imali priliku slušati predavanja od čak dvadeset i devet vrhunska predavača-prodajnih konzultanata i panelista, a bogat program od čak dvadeset i četiri predavanja istovremeno se odvijao u dvije dvorane kroz dva dana.

Predavači na konferenciji bili su hrvatski konzultanti, specijalisti za područje prodaje, te influenceri s više od milijun TikTok pratitelja: Zvonko Merkaš, Mladen Jančić, Igor Herceg, Petar Majstrović, Sandro Kraljević, Jasmin Ibrahimović, Toni Babić, Goran Šimić, Ljiljana Kukec, Boris Šuša, Saša Petar, Dario Marčac, Željko Šundov, Miljenko Bošković, Danijel Bićanić, Sanela Dropulić, Branko Pavlović, Branimir Trošić, Hrvoje Bogdan, Tanja Pureta, Martina Osmak, Siniša Begović, Marija Novak Ištok, Matej Sakoman, Anita Lukenda Mlinac, Adrian Krajcar, Laura Pavlović, Tin Gojković, Dijana Domonkoš.

You may also read!

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Sabor je danas potvrdio predložene izmjene i dopune Zakona o reviziji, Zakona o računovodstvu te Zakona o tržištu kapitala.

Read More...
nafta

Cijene nafte blizu 86 dolara

Cijene nafte približile su se u petak na međunarodnim tržištima razini od 86 dolara budući da je trgovce ohrabrilo

Read More...
U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

Na zagrebačkom Europskom trgu otvorena je Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke , a koordinaciju projekta je, među

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design