Otvorene dvije nove Lidlove trgovine

In Tvrtke i tržišta
Lidlove trgovine u Svetoj Nedelji

Trgovački lanac Lidl obilježava 15 godina poslovanja u Hrvatskoj i nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže. U Svetoj Nedelji i u Zagrebu otvorene su nove, moderne trgovine u kojima će, baš kao i u ostalima, Lidl svojim kupcima nuditi asortiman kvalitetnih i svježih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Prva je ovo Lidlova trgovina u Svetoj Nedelji, a 18. u Zagrebu, čime Lidl 15 godina poslovanja u Hrvatskoj zaokružuje s ukupno 105 trgovina. Povodom otvorenja novih trgovina, kupci su mogli uživati u prigodnim akcijama i popustima na prehrambeni i neprehrambeni asortiman.

Nove Lidlove trgovine kupcima nude ugodan i moderan prostor za kupovinu te, kao i uvijek, najsvježije proizvode najboljeg omjera cijene i kvalitete. Obje su trgovine napravljene prema novom konceptu gradnje i dizajna koji podrazumijeva veći prodajni prostor, više prirodnog svjetla, veću energetsku učinkovitost, atraktivan izgled i još ugodniju kupovinu za Lidlove kupce. Poslovnica u Svetoj Nedelji ima 100-tinjak prostranih parkirnih mjesta, a zagrebačka na Radničkoj cesti njih čak 129 te brzu punionicu za električna vozila.

Trgovina u Svetoj Nedelji, na adresi Vojvodići 1, radi od 7 do 21 od ponedjeljka do petka, od 8 do 21 subotom te od 8 do 14 nedjeljom. Radno je vrijeme trgovine u Zagrebu, na adresi Radnička cesta 232, od 7 do 21 od ponedjeljka do petka, od 8 do 21 subotom te od 8 do 18 nedjeljom.

You may also read!

wall

Svjetske burze porasle, inflacija u SAD-u popušta

Na svjetskim su burzama cijene dionica prošloga tjedna porasle jer inflacija u SAD-u popušta, pa se očekuje da će

Read More...
nekretnine

Poduzetnici Zagrebačke županije sa 632,1 milijunom eura neto dobiti

Poduzetnici Zagrebačke županije u 2023. su ostvarili konsolidiranu neto dobit od 632,1 milijun eura, što je rast od 63,7

Read More...
Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Sabor je danas potvrdio predložene izmjene i dopune Zakona o reviziji, Zakona o računovodstvu te Zakona o tržištu kapitala.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design