Otvoreni sajmovi PRAVO DOBA i DENTEX

In Sajmovi i izložbe
doba

Danas su na Zagrebačkom velesajmu otvoreni sajmovi PRAVO DOBA, sajam za zrele generacije i DENTEX, međunarodni sajam dentalne medicine.

PRAVO DOBA
Posjetitelje na sajmu Pravo doba očekuje bogat, zanimljiv i edukativan stručno prateći program koji se sastoji od stručnih skupova i radionica aktivnog i zdravog starenja, predavanja, prezentacija, modne revije i drugih zanimljivih sadržaja.
Na izložbenim prostorima izlagača moći će se obaviti tzv. mali sistematski pregled (mjerenje glukoze u krvi, mjerenje tlaka, spirometrija, oksimetrija, testiranje sluha, mjerenje očnog tlaka, provjeru vidne oštrine, mjerenje dioptrije, pregled oka s prijenosnim biomikroskopom, ultrazvučno mjerenje mineralne gustoće kosti i mjerenje vitaminsko mineralnog statusa u organizmu).

Svoju ponudu prezentirat će lječilišta, toplice, zdravstvene ustanove, domovi za starije osobe, tvrtke s opremom, pomagalima, dodacima prehrani, kozmetikom, turističke agencije, udruge i drugi izlagači.

Pripremljen je okrugli stol o zapošljavanju i prekvalifikacijama osoba starijih od 50 godina pod nazivom Kako se zaposliti u pedesetima? Aktivna politika zapošljavanja i pokretanje nove karijere. Sudionici su Hrvatski zavod za zapošljavanje i Pučko otvoreno učilište Zagreb.

Ističemo i panel diskusiju u organizaciji portala „One nastupaju“ s temom Život u mirovini – potraga za novim identitetom.

Pokrovitelj Sajma Pravo doba je gradonačelnik Grada Zagreba, gospodin Milan Bandić.

DENTEX
Zajednička nastojanja da se u proljeće svake druge godine dentalna struka Hrvatske i okolnih zemalja okuplja na Zagrebačkom velesajmu radi osobnog usavršavanja i upoznavanja s novitetima u dentalnoj industriji i praksi rezultira kontinuiranim rastom sajma. Od prvog sajma 2010. do ove godine broj izlagača veći je 97%, a izložbena površina 124%.

U tri dana održavanja, sajam nudi platformu za neposrednu komunikaciju poslovnih partnera, kontakte sa strukom, demonstraciju rada opreme, dogovaranje buduće suradnje i razmjenu iskustava.

Bogatu izložbu nadopunjavaju aktualne teme stručnog programa kao i edukativne i atraktivne demonstracije novih tehnika i tehnologija. Posebno ističemo program kvalitetnih pratećih događaja koji koreliraju s tekućim temama iz svijeta dentalne medicine i pretvaraju DENTEX u referentno mjesto susreta stručnjaka, predstavljanja noviteta i stjecanja uvida u mogućnosti novih tehnologija.

Dentex zajednički organiziraju Zagrebački velesajam i Hrvatska komora dentalne medicine, a održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i Ministarstva turizma.

Svečano otvorenje sajma PRAVO DOBA je u 13,00 sati, a otvorit će ga gradonačelnik Grada Zagreba, gospodin Milan Bandić.

Svečano otvorenje sajma DENTEX je u 14,00 sati, a otvorit će ga prof. dr. sc. Milan Kujundžić, dr. med., ministar zdravstva Republike Hrvatske.

Oba sajma traju do subote, 19. svibnja.

Sajmovi su otvoreni do 18,00 sati.

Ulaz na PRAVO DOBA je besplatan, a cijena ulaznice za sajam DENTEX iznosi 30,00 kuna.

You may also read!

dalmatia

U Segetu Donjem otvoren prvi Dalmatia Boat Show

U Marini Baotić​ u Segetu Donjem, nedaleko Trogira u četvrtak je otvoren prvi ​međunarodni sajam nautike Dalmatia Boat Show,

Read More...
Valamar

Valamar i SeekandHit osvojili nagradu za najbolju digitalnu kampanju u Hrvatskoj

Valamar i agencija za digitalni marketing SeekandHit osvojili su nagradu za najbolju digitalnu kampanju, Best in Show, na dodjeli

Read More...
JANAF

Konferencija Janafa: Uložit će se 500 milijuna eura u velike baterijske spremnike

Država će utrošiti oko pola milijarde eura za velike baterijske spremnike za pohranu struje, koje će koristiti proizvođači električne

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design