Partnerskom suradnjom DPD i INA povećali broj Pickup lokacija za preuzimanje paketa na više od 400!

In Strateški savezi
1-Ostvarena uspješna suradnja Ina d d i DPD Croatia_FINAL

DPD i INA ostvarili su uspješnu suradnju zahvaljujući kojoj je na svim Ininim maloprodajnim mjestima uvedena inovativna usluga preuzimanja paketa dostavljenih putem DPD-a. Na taj način INA je proširila paletu usluga koje nudi u svojoj maloprodajnoj mreži, a DPD je povećao broj Pickup lokacija na preko 400.

U 2016. godini DPD u Hrvatskoj ostvario je rast od čak 125% u broju paketa dostavljenih privatnim osobama te je prepoznao potrebu za udovoljavanjem sve većih zahtjeva krajnjih kupaca. Upravo zato, uz dostavu paketa na kućni prag, DPD je u suradnji s Inom proširio mogućnosti dostave paketa ponudivši mogućnost odabira odredišta i preuzimanja paketa na jednoj od više od 400 Pickup lokacija. Na taj način su DPD i INA kontrolu nad dostavom paketa stavili u ruke primatelja koji vole samostalno odlučivati i odabrati idealno odredište za preuzimanje svojih paketa. Mogućnost preuzimanja paketa na Pickup lokacijama idealna je i praktična usluga za sve web trgovce kojima je cilj optimizirati dostavu i povećati uspješnost preuzimanja paketa. „Živimo u vremenu kada je tempo života ubrzan, a svaki slobodni trenutak od neizmjerne važnosti stoga primatelji paketa trebaju jednostavne usluge koje im olakšavaju život.“ ističe direktor DPD Croatia Igor Jakovljević.

Prije same dostave primatelj paketa zaprima SMS/e-mail obavijest s datumom dostave i linkom na portal Follow My Parcel (FMP) putem kojeg, između ostalih mogućnosti, može odabrati redirekciju paketa na jedno od Ininih maloprodajnih mjesta. Klikom na link u poruci primatelj paketa odabire najbližu lokaciju i na njemu je da unutar 7 kalendarskih dana preuzme paket u vrijeme koje mu najviše odgovara.

Zadovoljan kupac je ono čemu težimo, a uz brz i dinamičan tempo života svi želimo obaviti što više toga na jednom mjestu. Upravo zato INA svojim kupcima nudi ne samo visokokvalitetno gorivo, već kontinuirano širi ponudu robe široke potrošnje i dodatnih usluga u skladu s najmodernijim standardima u maloprodajnoj industriji. INA upravlja najvećom moderniziranom maloprodajnom mrežom u Hrvatskoj u sklopu koje svakodnevno uslužimo 200 tisuća kupaca, a uvođenjem usluge DPD-a u našu ponudu svojim kupcima smo omogućili da pakete preuzimaju gdje god i kad god im to najviše odgovara.“ objašnjava Borko Buturac, direktor Sektora negoriva i marketinga maloprodaje Ine.

Ovim partnerstvom osnažena je logistička mreža DPD-a i osigurana bolja povezanost svih dijelova zemlje. Danas je DPD paket moguće preuzeti paket na 387 Ininih maloprodajnih mjesta ili u jednoj od 20 Eurom prodavaonica diljem Hrvatske.

Popis svih Pickup lokacija na kojima je moguće preuzeti paket dostupan je na linku.

You may also read!

Dinko Lucić predsjednik Uprave PBZ-a i Zlatko Dalić

Izbornik Dalić i dalje brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartica

Zlatko Dalić i PBZ Grupa vjerno jedni uz druge. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić i predsjednik Uprave Privredne banke

Read More...
wallstreet

Na Wall Streetu novi rekordi, europski ulagači oprezniji

Na Wall Streetu je prošloga tjedna S&P 500 indeks dosegnuo rekordnu razinu, kao i Nasdaq, što se ponajviše zahvaljuje

Read More...
nafta

Cijene nafte iznad 83 dolara, u fokusu OPEC+

Cijene nafte porasle su u petak na međunarodnim tržištima iznad 83 dolara pod utjecajem špekulacija da će vodeći proizvođači

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design