Pedesetak izlagača na 19. Sajmu lova, ribolova i kontinentalnog turizma

In Sajmovi i izložbe
pavic

Pedesetak izlagača okupilo se na 19. Sajmu lova, ribolova i kontinentalnog turizma (SALORI), koji se održava od danas do 14. travnja u Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije.

Uz predstavljanje lovačkih i ribolovnih saveza i društava te opreme za lov i ribolov na sajmu će se predstaviti mogućnosti razvoja kontinentalnog, lovnog i ribolovnog turizma.

Na otvorenju Sajma državni tajnik Ministarstva poljoprivrede Mladen Pavić istaknuo je kako su lov i ribolov značajni za turističku promociju, s obzirom da u Hrvatskoj imamo gotovo 69 tisuća lovaca te više od 76 tisuća ribolovaca.

“Ti sektori imaju veliki gospodarski značaj i prilično su dobro uređeni. U Hrvatskoj imamo 1065 lovišta, od toga 107 u Osječko-baranjskoj županiji, koja su vrlo kvalitetna po bogatstvu i raznolikosti divljači te prirodnog ambijenta”, ocijenio je Pavić.

Otvarajući sajam, osječko-baranjski župan Mato Lukić ocijenio je kako ta sajamska priredba svake godine predstavlja inovacije u sektorima lova i ribolova, koji na području ove Županije daju veliki doprinos razvoju turizma. Dodao je kako lov i ribolov obogaćuju turisitčku ponudu Županije i organizacijom različitih natjecanja, poput Svjetskog prvenstva u ribolovu, koje će se ove godine održati na području Našica.

U sklopu sajma, pored ostalog, održat će se panel rasprava o štetama od divljači u poljoprivredi, sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog lovačkog saveza te okrugli stol o značaju ribočuvarske službe u upravljanju i gospodarenju ribolovnim područjima. Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva turizma i sporta te Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja. (H)

You may also read!

Wall-Street

Wall Street dosegnuo rekordne razine, europski ulagači oprezniji

Na Wall Streetu su burzovni indeksi porasli i prošloga tjedna, četvrtoga zaredom, pri čemu su dosegnuli rekordne razine, dok

Read More...
EU o radu na daljinu i pravu na isključivanje

EU o radu na daljinu i pravu na isključivanje

Europska komisija je pokrenula prvu fazu savjetovanja s europskim socijalnim partnerima kako bi prikupila njihova stajališta o mogućem smjeru

Read More...
Umjetna inteligencija i upravljanje radnicima

U Vijeću Europe dogovoren sporazum o umjetnoj inteligenciji

Ministri vanjskih poslova 46 zemalja Vijeća Europe u petak su dogovorili sporazum o korištenju umjetne inteligencije (AI). "Ovim novim sporazumom

Read More...

2 commentsOn Pedesetak izlagača na 19. Sajmu lova, ribolova i kontinentalnog turizma

  • Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-maila ( davidsonalbertloan @gmail.com) Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i uzmite svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY.

  • Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-maila ( davidsonalbertloan @gmail.com) Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i uzmite svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY. ..

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design