Plitvička jezera jako dobar domaćin Wine ViP Eventa

In Konferencije / savjetovanja
Plitvice Wine ViP

U petak 19. travnja u hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima održan je prvi put takvog koncepta vrlo lijepi edukativni događaj Wine ViP Event. Dojmovi su izrazito pozitivni a najviše veseli vrlo veliki interes za edukativna predavanja.

Organizatori tog ekskluzivnog događaja su Turistička zajednica Plitvičkih jezera i Turistička zajednica područja Plitvičke doline zajedno sa domaćinom Nacionalnim parkom Plitvička jezera uz suorganizaciju Dantesa i njegova tima Ricerca Mercato.
Ideja organiziranja događaja sa puno ugodnog druženja i degustiranja vrhunskih proizvoda od vina, rakije, likera, suhomesnatih proizvoda, sira i raznih drugih delicija je potpuno uspjela. Odaziv je bio vrlo lijep a posebno na edukacijama.

Prva edukativna radionica bila je Lička gastro čarolija a koju je vodila Chefica Doris Vlah. Radilo se o edukativnoj gastronomskoj radionici i prezentaciji moderne ličke kuhinje za kuhare i Chefove. A nakon toga slijedile su dvije radionice o važnosti podizanja izvrsnosti usluge, mentorice i stručnjakinje za gostoljubivost Sanje Krmpotić pod nazivom Gostoljubivost – ključ budućnosti ugostiteljstva i turizma, te savjetnice i edukatorice, Svjetlane Ranek Franjul – Moć emocije u ugostiteljstvu i hotelijerstvu.
Edukativni dio završen je sa prezentacijom rezultata projekta Tajni gost.

A nakon toga slijedilo je druženje sa partnerima izlagačima uz degustaciju raznih pića i delicija.

Posebno je bilo ukusno kod tvrtke OŠO gdje smo kušali fantastične panatone i razne kekse, Pepas savijače sa famoznim savijačama kao i Plitvičke štrudle, ali isto tako ukusno je bilo kod Srednje škole Plitvička jezera koji su nas opet oduševili svojom pripremom raznih slanih i slatkih jela i specijaliteta. A i studenti gastronomije Veleučilišta PAR prezentirali su svoje gastro delicije.
Tu su bili i PIK Vrbovec sa suhomesnatim proizvodima i sa vrlo lijepo pripremljenim ramsteakom, a Dukat sa svojom paletom vrlo kvalitetnih sireva. A sve smo proizvode začinili sa Premium začinima. A svoju ponudu suhomesnatih proizvoda prezentirala je slovenska tvrka MIJ Janežić.

Ali tu su bili i vrlo kvalitetne vinarije i destilerije – OPG Dean Prodan, Vina Prelac, Vinarija Florijanović i Đurinski, Vina Matiška, Vina Antunović, Vina Matić, Iuris, SUZA rakije i likeri, Destilerija Pavelić, a imali smo i lokalne proizvođače i OPG-e sa fantastičnim proizvodima – Sirana Runolist i OPG Turkalj sa sirevima, OPG Furlan sa medom, Slovin Slunj sa paštom, Zigante tartufi, …
Ugostitelji su imali priliku komunicirati sa predstavnicima tvrtke Alexander Commerce koja je lider u prodaji sitnog ugostiteljskog inventara.

Kao i na svim dosadašnjim Wine ViP Eventima ulaz i sve je bilo BESPLATNO – degustacije vina, rakija, likera, sira i raznih delicija, a besplatna su bila i edukativna predavanja za sve goste iz turizma i iz povezanih grana djelatnosti uz turizam a koji žele unaprijediti svoje poslovanje. To su svim sudionicima omogućili organizatori, suorganizatori i domaćini ovog lijepog i vrlo korisnog događaja, a to su TZ Plitvička jezera, TZ Plitvičke doline, NP Plitvička jezera i Ricerca Mercato.

You may also read!

mjerenje

Međunarodni dan mjeriteljstva od ove godine na UNESCO-voj listi

Hrvatsko mjeriteljsko društvo (HMD) obilježilo je danas u Zagrebu Međunarodni dan mjeriteljstva pod motom „Mjerimo danas za održivo sutra“

Read More...
dm active beauty

Matea Ferboković iz Kršana postala je dm active beauty milijunašica

U utorak 21. svibnja, u Labinu, dobitnici nagradne igre dm active beauty milijunaš Matei Ferboković dm je uručio milijun

Read More...
Kako poboljšati korporativno upravljanje u RH

Stručnjaci odgovorili na goruće pitanje kako poboljšati korporativno upravljanje u Hrvatskoj

U Knjižnično-dokumentacijskom centru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održan je skup „Kako poboljšati korporativno upravljanje u Hrvatskoj“. Sudionici panela

Read More...

One commentOn Plitvička jezera jako dobar domaćin Wine ViP Eventa

  • Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-maila ( davidsonalbertloan @gmail.com) Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i uzmite svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY. .

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design