Posjet Pivskom muzeju i Grif Mikropivovari

In HoReCa
ema

Organizirani posjet Pivskom muzeju i Grif Mikropivovari prava je poslastica za sve pivske entuzijaste i one koji će to tek postati

Grad Zagreb bogatiji je za novu turističku ponudu u obliku organiziranog obilaska Pivskog muzeja i Grif Mikropivovare. Organizirani posjeti takve vrste idealni su za sve pivske entuzijaste, ali i odlična opcija za team building. Kako bi se ova jedinstvena ponuda predstavila i široj javnosti, organizirano je druženje s predstavnicima medija i turističkih agencija.

Pivski muzej je prvi muzej takve vrste u Hrvatskoj, realiziran po uzoru na muzeje vodećih pivovara u svijetu i kao takav vrijedan je svake pažnje.

U muzeju su predstavnici razgledali osam postaja muzeja uz stručno vodstvo Lejle Novalije, studentice pivarstva. Već na prvoj postaji doznali su brojne zanimljivosti poput one da je pivovara otvorena 1893., a tisuće Zagrepčana došlo je popiti pivo, ali i vidjeti 12 električnih svjetiljki i to čak 15 godina prije nego što je Zagreb dobio električnu rasvjetu.

„Sigurni smo kako će organizirani obilasci Pivskog muzeja i Grif Mikropivovare na poseban način upotpuniti bogatu turističku ponudu grada Zagreba koji je već prepoznat kao europska i svjetska turistička metropola. Nadamo se da će i naš Pivski muzej postati nezaobilazno odredište za sve posjetitelje koji žele upoznati pivsku povijest i kulturu“, izjavila je Tina Puhalo Grladinović, direktorica kompanije K Pivovari.

U koraku s globalnim trendovima
U obilasku Grif Mikropivovare, predstavnici su imali priliku uživati u izvrsnoj gastro i programskoj ponudi te od majstora pivara Mirka Banića-Ištuka saznati sve o proizvodnom procesu piva i najsuvremenijoj opremi koja se koristi u proizvodnji nepasteriziranog piva Grif. Proizvodni pogon kapacitetom odgovara kapacitetima sličnih malih pivovara na tržištu, konkretno s proizvodnim kapacitetom od 5.000 hl godišnje.

Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji, u Grif Mikropivovari proizvode se svježa, nepasterizirana i nefiltrirana piva od sastojaka iz cijelog svijeta. Male količine omogućuju mikropivovari fleksibilnost u proizvodnji, a u fokusu imaju tri pivska stila koja se razvijaju osluškujući želje i potrebe potrošača.
Grif Mikropivovara odgovor je na globalne trendove i potrebe potrošača te svojom fleksibilnošću podiže kategoriju cjelokupne industrije nudeći inovativne i raznolike proizvode.

You may also read!

Restoran Zora Bila prvi dobitnik nagrade Dobar Tech

Restoran Zora Bila prvi dobitnik nagrade Dobar Tech

U sklopu Dana hrvatskog turizma, održanih u Opatiji, dodijeljena je nagrada Dobar Tech - METRO nagrada za najbolji digitalni

Read More...
dan-poduzetnika

HUP: Uz uklanjanje prepreka gospodarski rast mogao bi biti i brži

Hrvatsko gospodarstvo raste po najvišim stopama u EU, ali rast bi mogao biti još brži, a Hrvatska bi mogla

Read More...
Giving Friday 2024

Giving Friday: dm će donirati pet posto dnevnog prometa ostvarenog u petak 29. studenog

U petak 29. studenog dm će obilježiti Giving Friday, potpuno drugačiju verziju Crnog petka, povodom kojeg će donirati pet

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design