Potpisan ugovor o suradnji između zagrebačkog HNK i PBZ-a

In Strateški savezi
Predsjednik uprave PBZ

U foyeru Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu svečano je potpisan Ugovor o sponzorskoj suradnji između Privredne banke Zagreb i Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu.

Ugovor su u ime zagrebačkog HNK potpisali intendantica Iva Hraste Sočo te ispred Privredne banke Zagreb predsjednik Uprave Dinko Lucić. Potpisom ovog ugovora Privredna banka Zagreb postala je sponzor HNK u Zagrebu u sljedećoj kazališnoj sezoni 2023./2024.

Povodom potpisivanja ugovora intendantica zagrebačkog HNK Iva Hraste Sočo izjavila je: „Izuzetno mi je drago što nas je Privredna banka Zagreb prepoznala kao partnera u sektoru kulture te što će nas pratiti kroz iduću uzbudljivu i bogatu kazališnu sezonu. Podrška kulturi, kazalištu i umjetnosti kroz obostranu suradnju koju smo danas učvrstili potpisivanjem ugovora iznimno nam je važna jer tako dobivamo mogućnost još kvalitetnije produkcije i repertoara u našem kazalištu. Vjerujem da će se suradnja kroz godine samo razvijati na naše uzajamno zadovoljstvo te zadovoljstvo naše publike.“

Predsjednik uprave PBZ-a Dinko Lucić izrazio je zadovoljstvo što se suradnja započeta prije dugo godina nastavlja s Hrvatskim narodnim kazalištem u Zagrebu, nacionalnom kazališnom kućom koja je simbol izvrsnosti u promicanju hrvatske kulture i umjetnosti općenito kroz organizaciju vrhunskih predstava i događanja i što je PBZ prepoznat od strane HNK u Zagrebu kao partner koji je simbol izvrsnosti u financijskom poslovanju.

„Privredna banka Zagreb (PBZ) i članice PBZ Grupe, kao dio Intesa Sanpaolo Grupe, jedne od vodećih europskih banaka, puno puta do sada potvrdili su svoju stratešku usmjerenost prema kulturi, pružanju potpore kulturnim institucijama i važnim umjetničkim događanjima u promicanju hrvatske i talijanske umjetnosti u našoj zemlji i šire. Također, PBZ je značajan čimbenik razvoja hrvatskog gospodarstva i inicijator uvođenja promjena na području društveno odgovornog poslovanja, također, vodeći smo donator u zemlji po donacijama zdravstvenim ustanovama i domovima za djecu i mlade s jedinstvenim donatorskim programom Činim dobro svaki dan, koji kontinuirano traje već 15 godina”, rekao je Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a.

You may also read!

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Sabor je danas potvrdio predložene izmjene i dopune Zakona o reviziji, Zakona o računovodstvu te Zakona o tržištu kapitala.

Read More...
nafta

Cijene nafte blizu 86 dolara

Cijene nafte približile su se u petak na međunarodnim tržištima razini od 86 dolara budući da je trgovce ohrabrilo

Read More...
U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

Na zagrebačkom Europskom trgu otvorena je Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke , a koordinaciju projekta je, među

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design