Premijer Plenković posjetio iLogistics Centar tvrtke cargo-partner

In Tvrtke i tržišta
cargo-partner

U sklopu svojeg posjeta logističkom parku Meridian 16, premijer Andrej Plenković je posjetio i logističko-distribucijski centar tvrtke cargo-partner, iLogistics Centar, smješten u Velikoj Gorici. U pratnji direktora tvrtke cargo-partner Hrvatska Zorana Starčevića, premijer Plenković je aktivno sudjelovao u raspravi o važnosti logistike u daljnjem razvoju Hrvatske.

“Počašćeni smo što smo imali privilegiju ugostiti premijera Andreja Plenkovića. S nestrpljenjem očekujemo buduće suradnje koje će koristiti kako cargo-partneru, tako i Hrvatskoj. Bila je ovo izvrsna prilika za podijeliti naša saznanja i iskustva te naglasiti važnost učinkovitih logističkih procesa. cargo-partner Hrvatska posvećen je daljnjem unaprjeđenju vlastitih operacija kako bismo još više doprinijeli rastu naše tvrtke, kao i zemlje”, istaknuo je Zoran Starčević.

Dodao je i da se predanost kvaliteti tvrtke cargo-partner dodatno očituje kroz pridržavanje najviših standarda i učinkovite usluge posredovanja u carinskim poslovima.

Smješten u blizini Zračne luke Franjo Tuđman u Zagrebu, zahvaljujući čemu ima izravnu vezu s autocestom A11, logističko-distribucijski centar tvrtke cargo-partner iLogistics Centar osigurava učinkovito dnevno preuzimanje i distribuciju u i iz okolnog područja i cijele Europe. Prostire se na 18.700 m², a uz mezanin od 900 m² i 28 rampe za utovar i istovar s dodatnim pristupom iznutra, na visokim regalima pruža 20.000 paletnih mjesta.

Osim distribucije paleta i pošiljaka, logističko-distribucijski centar tvrtke cargo-partner služi kao carinsko skladište i certificiran je prema ISO 9001/14001:2021 AEO-F i HACCP standardima što omogućava skladištenje robe različitog portfelja te pružanje širokog spektra dodatnih usluga s dodanom vrijednošću.

You may also read!

Predstavljena Hrok ESG platforma razvijena u suradnji s bankama

Predstavljena Hrok ESG platforma razvijena u suradnji s bankama

U Zagrebu je danas predstavljena ESG platforma koju je razvio Hrok u suradnji s vodećim bankama u Hrvatskoj. Na

Read More...
Jedna manje

Konzum nastavlja s kampanjom „Jedna manje“ čiji je cilj smanjenje plastičnog otpada

Konzumova kampanja „Jedna manje“, koja za cilj ima promociju korištenja višekratnih ekoloških torbi za kupnju i smanjenja plastičnog otpada

Read More...
šuma hrane komunlac

U Koprivnici posađena najveća šuma hrane u Hrvatskoj

Svjetska organizacija za zaštitu prirode WWF danas je u suradnji s Gradom Koprivnica i njihovim komunalnim poduzećem Komunalac posadila

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design