Radnicima hotelske grupacije Jadran bit će isplaćeno 2.000 kuna nagrade

In Zaposlenost / plaće
hotel Omorika

Na kraju uspješne poslovne godine, radnicima hotelske grupacije Jadran bit će isplaćeno 2.000 kuna nagrade za radne rezultate te božićnica u visini 3.000 kuna.

Također, svim radnicima isplatit će se i dar djetetu u u naravi u iznosu od 600 kuna. Svim zaposlenicima Jadran d.d.-a koji su u radnom odnosu na dan 6. prosinca 2021., isplatit će se dar djetetu do 15 godina starosti, a svima onima koji su u radnom odnosu na dan 22. prosinca 2021., isplatit će se godišnja nagrada i božićnica. Sve to je rezultat uspješnog ovogodišnjeg poslovanja kompanije koja je, unatoč epidemiološkoj situaciji u zemlji i svijetu, ponovo u poslovnom uzletu.

Od kako su 2018. godine kompaniju preuzela dva hrvatska obvezna mirovinska fonda, PBZ Croatia osiguranje i Erste plavi, te osigurali sredstva za brojne investicije u obnovu objekata, podizanje kvalitete smještaja, te razine i raznovrsnosti usluga, vidljivi su vrlo kvalitetni pomaci u ostvarenim rezultatima poslovanja. Za te dobre rezultate, uz povećanje ukupne učinkovitosti, vodstvo tvrtke nagradit će zaposlenike isplatom stimulativnih dodataka u iznosu od 5.000 kuna plus dar u naravi za dijete u iznosu 600 kuna.

“Rast prihoda Grupe Jadran u najvećoj je mjeri rezultat nastavka investicijskog ciklusa, koji je, s povećanjem konkurentnosti, odnosno povećanjem kvalitete usluga i podizanjem kategorije smještaja u hotelima i kampovima, omogućio povećanje cijena. U sve to ugrađen je izniman trud naših zaposlenika pa su nagrade posljedica takvih rezultata,“ – ističe predsjednik Uprave Jadrana d.d. Goran Fabris.

You may also read!

Dinko Lucić predsjednik Uprave PBZ-a i Zlatko Dalić

Izbornik Dalić i dalje brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartica

Zlatko Dalić i PBZ Grupa vjerno jedni uz druge. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić i predsjednik Uprave Privredne banke

Read More...
wallstreet

Na Wall Streetu novi rekordi, europski ulagači oprezniji

Na Wall Streetu je prošloga tjedna S&P 500 indeks dosegnuo rekordnu razinu, kao i Nasdaq, što se ponajviše zahvaljuje

Read More...
nafta

Cijene nafte iznad 83 dolara, u fokusu OPEC+

Cijene nafte porasle su u petak na međunarodnim tržištima iznad 83 dolara pod utjecajem špekulacija da će vodeći proizvođači

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design