S Bread of the World uživajte u raznolikosti kruha

In Promocije / novi proizvodi
Bread of the World

S Tefalovim pekačem za kruh Bread of the World, uživajte u raznolikosti kruha i oduševite svoje goste s domaćim svježim kruhom ili ukusnim pecivima.

Pekač kruha je uređaj koji umjesto nas mijesi i peče kruh. Bijeli ili integralni kruh? Bez soli ili bez glutena? Manje ili jače zapečen? Kruh ili baget? Uvijek priprema svježi domaći kruh baš onako kako vi volite!

Pekač kruha Tefal PF6118 ima 19 programa koji uključuju: baguette, ciabattu, grissini, pogaču, sendvič kruh, mali slatki kruh, mali kruh, klasični kruh, francuz, punozrnati kruh, slatki kruh, brzi kruh, kruh bez glutena, kruh bez soli, štrucu, tijesto, tjesteninu, biskvit i kuhanje đema. U pekač je potrebno staviti sastojke i odabrati program, a uređaj će odraditi sve korake od miješanja do pečenja uz savršeni rezultat.

Pekač kruha može ispeči do 1,5 kg svježeg kruha u posudi s neprijanjajućim slojem ili do 8 mini peciva u dva koraka zahvaljujući kalupu za peciva i pekarskom priboru. Pekaču kruha je priložena i knjižica s receptima kao uputa ili inspiracija.

U svježe pečenom kruhu možete uživati u bilo koje doba dana uz korištenje programa odgode starta kako biste u jutro kad se pobudite stavili na stol svježi i topli kruh za doručak ili pak kada se vratite kući nakon posla!

You may also read!

Ulaganje u djecu je ulaganje u buducnost

Ulaganja u djecu i mlade najvažnija su ulaganja za bolju budućnost

Ured UNICEF-a za Hrvatsku u suradnji s časopisom „Gloria” organizirao je konferenciju „Djeca su naš najvažniji posao” s ciljem

Read More...
Lisinski-pbz

Održano svečano događanje PBZ grupe „Kad srca pjevaju“

Uručene donacije ukupnog iznosa 315.000 eura za bolju budućnost djece i mladih. U utorak je u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog

Read More...
sajam

Hrvatske prehrambene tvrtke na PLMA-inom međunarodnom sajmu u Amsterdamu

Na međunarodnom sajmu World of Private Label, koji se u organizaciji PLMA (Udruženja proizvođača privatnih robnih marki) održava u

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design