S Tefal OptiGrillom možete roštiljati bilo kada i bilo gdje

In Promocije / novi proizvodi
OptiGril

Stiglo nam je proljeće, a s njim i vrijeme izlazaka i druženja. Sve što nedostaje je dobar i ukusan zalogaj – a zašto ne probati tradicionalna i neka nova jela s roštilja – od mesa do riba ili povrća? Samo je potrebno uključiti OptiGrill, staviti pregaču i krenuti u novu kulinarsku avanturu.

Ako niste u mogućnosti zapaliti pravu vatru i na nju staviti brikete za žar, s OptiGrillom iz Tefala nitko ne mora biti uskraćen za delicije s roštilja, bilo da se radi o sočnom odresku ili šarenim ražnjićima od povrća. Kontaktni roštilj OptiGrill donosi užitak roštiljanja neovisno na mjesto na kojem se nalazite samo što morate imati priključak na struju.

Bilo da ste sami, s obitelji ili u većem društvu, OptiGrill vam omogućuje pripremu svih ukusnih jela s roštilja koja vam srce poželi. Roštilj majstori imaju na raspolaganju prostor za roštiljanje od 600 četvornih centimetara za čak do četiri porcije. U XL verziji pruža još više: čak do 800 četvornih centimetara OptiGrill Elite XL nudi dovoljno prostora za do osam porcija. Ploče za roštilj su presvučene neprijanjajučim slojem, mogu se ukloniti i mogu se prati u perilici posuđa.

Budući da Tefal predstavlja inovacije koje olakšavaju svakodnevni život i čine svaki dan u kuhinji nečim vrlo posebnim, OptiGrill također ima i pametne značajke i funkcije. Inteligentni kontaktni roštilj prepoznaje debljinu, vrstu i broj sastojaka te automatski prilagođava temperaturu i vrijeme pečenja.

Za sve kojima su pruge ne samo estetski dopadljive na pokošenom travnjaku, već i na njihovoj hrani s roštilja, modeli OptiGrill Elite imaju nešto vrlo posebno: funkcija pojačanja ne samo da daje hrani za pečenje savršene pruge na roštilju kao u restoranu, već i osigurava intenzivan miris pečenja na žaru. Pojačavanje se može uključiti prije svakog programa.

Tefal OptiGrill Snacking & Backing nastavak za pečenje svaki Tefal OptiGrill trenutno pretvara u „mini pećnicu“ omogućujući dodatnu funkcionalnost u pripremi jela. Omogućuje pripremu raznovrsnih slanih i slatkih recepata, kao pica, pita i kolača. Nastavak se može kupiti odvojeno u ovlaštenim servisima dok se za modele Tefal OptiGrill GC724D i Tefal OptiGrill GC7148 isporučuje odmah uz sami roštilj.

Dodatna se funkcionalnost može postići priborom za belgijske vafle koji se može kupiti odvojeno u ovlaštenim servisima, dok se za model Tefal OptiGrill GC716D isporučuje odmah uz sam roštilj. Pribor za vafle (XA7248) odgovara samo Tefal OptiGrill modelima i ne odgovara Tefal OptiGrill XL modelima.

Optigrill se nudi s 8 različitih modela. Sve modele i njihove karakteristike možete naći na web stranici: www.tefal.com.hr

You may also read!

Globalna utrka u generativnoj AI: Kina vodi u korištenju, SAD u implementaciji, dok Europa kaska

Globalna utrka u generativnoj AI: Kina vodi u korištenju, SAD u implementaciji, dok Europa kaska

Vođe su zabrinuti zbog nedostatka razumijevanja, poslovne strategije te nedovoljne količine podataka i pripremljenosti za regulaciju; dok su primarni

Read More...
IKEA povlači određene VARMFRONT prijenosne punjače zbog opasnosti od požara

IKEA povlači određene VARMFRONT prijenosne punjače zbog opasnosti od požara

IKEA potiče sve kupce koji posjeduju VARMFRONT prijenosni punjač od 10 000 mAh (broj modela E2038) s oznakom datuma

Read More...
Najmasovniji skok u more nastavlja tradiciju dobre zabave i pomaganja zajednici

Najmasovniji skok u more nastavlja tradiciju dobre zabave i pomaganja zajednici

Petnaesti skok sa zadarske rive, dm Zadar jump, održat će se u subotu 27. srpnja na zadarskoj rivi, najavljeno

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design