Savjeti i trikovi za sigurno kupanje vašeg kućnog ljubimca

In Promocije / novi proizvodi
Savjeti i trikovi za sigurno kupanje vašeg kućnog ljubimca

Vlasnici pasa dobro su upoznati s ovim problemom. Četveronožnom prijatelju, nakon valjanja po travi i blatu, obično je potrebno temeljito pranje. Najbolje mjesto za uklanjanje blata i prljavštine je kada ili tuš.

Kućni ljubimci uglavnom nisu veliki obožavatelji kupanja i pokušavaju pobjeći prije nego ih voda dotakne. Njihovi vlasnici trebaju imati jednostavan pristup kadi ili tušu te mogućnost lakog uklanjanja dlaka iz odvoda pri završetku kupanja. Geberit donosi par vrijednih savjeta.

Kada je najbolje mjesto za kupanje manjih pasa. Manji psi ne mogu tako lako pobjeći iz kade, tako da će ih vlasnici moći okupati bez velikih problema. No, veće pse katkada zna biti teško podići u kadu i iz nje na siguran način. Uz to, uvijek postoji mogućnost da se mokar pas uspaniči zbog vode i iskoči van iz kade. Ovaj skok predstavlja rizik i za psa i za vlasnika.

U drugom slučaju, najbolja ideja je kupanje u tuš prostoru. Idealno bi bilo da se radi o tuš prostoru u ravnini poda, jer mu se lako pristupa.

GEBERITKako bi se spriječilo začepljivanje odvoda, prije samog kupanja trebalo bi s ljubimca ukloniti lišće i velike količine blata. Maska odvoda s umetkom za zaustavljanje nečistoća, zaustavit će pseće dlake i travu od ulaska u odvod. Geberit rješenja za tuševe u ravnini poda, u maski odvoda imaju integrirani češalj koji dodatno zaustavlja otjecanje nečistoća u odvod. Kupajte svoje ljubimce uz manje brige i lakše čišćenje.

Umetak u obliku češlja
Podni odvod s Geberit CleanLine tuš kanalicama, ne samo da izgleda dobro, nego se jednako lako čisti zahvaljujući pametnim inovacijama. Praktični češalj za hvatanje nečistoća se jednostavno vadi i ispire mlazom vode.

Geberit Setaplano površina za tuširanje
Tuš površina Geberit Setaplano može se očistiti s lakoćom, zahvaljujući zaobljenim uglovima i rubovima, te umetku u obliku češlja za skupljanje nečistoća.

You may also read!

U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

Na zagrebačkom Europskom trgu otvorena je Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke , a koordinaciju projekta je, među

Read More...
Podravka odabrana kao preferirani kupac Belja, Vupika i PIK-a Vinkovci

Podravka odabrana kao preferirani kupac Belja, Vupika i PIK-a Vinkovci

Podravka je pozvana u finalizaciju pregovora o kupnji poljoprivrednih kompanija Fortenova grupe kao preferirani partner. Sukladno tome, Podravka i

Read More...
Fortenova grupa

Fortenova grupa Podravku izabrala kao strateškog partnera za pregovaranje uvjeta kupoprodaje Poslovnog područja poljoprivreda

Nakon procjene obvezujućih ponuda koje su pristigle tijekom ispitivanja interesa u procesu prodaje društava Poslovnog područja poljoprivreda, Fortenova grupa

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design