Savršeno rješenje za bezbrižnu mjesečnicu

In Zdravlje
Menstrual Cup

Nova B.YOU menstrualna čašica optimalno se nadopunjuje s Bellabeatovim wellness trackerima i mobilnom aplikacijom pomoću koje se može detaljno pratiti svaka faza menstrualnog ciklusa, uz personalizirane preporuke za vježbanje, prehranu i meditaciju.

Pametni nakit koji ženama pomaže da žive zdravije, sretnije i ispunjenije, zaštitni je znak brenda Bellabeat. Vrhunski dizajnirani wellness trackeri – među kojima se posebno ističe najnovija pametna narukvica Ivy na bazi umjetne inteligencije – detaljno prate dnevne aktivnosti i tjelesne reakcije, uključujući srčani ritam, disanje, tjelesnu temperaturu, hidrataciju, spavanje i menstrualni ciklus.

Putem mobilne aplikacije Bellabeat Coach u svakom trenutku možete dobiti sveobuhvatan uvid u to kako vam se organizam “ponaša“ i personalizirane preporuke za vježbanje, prehranu, meditaciju… Preporuke se mogu uskladiti s praćenjem menstrualnog ciklusa tako da u svakoj njegovoj fazi – bilo da je to mjesečnica, ovulacija ili plodni dani – budete u optimalnoj tjelesno-mentalnoj ravnoteži i brinete o sebi na najbolji način.

Za još lakše i bezbrižnije “one dane u mjesecu“ Bellabeat je svoju ponudu vrhunskih wellness proizvoda obogatio menstrualnom čašicom B.YOU uz koju korisnice dobivaju 3-mjesečni pristup sadržajima Bellabeat Premium.

U skladu s Bellabeatovom filozofijom održivosti, menstrualna čašica B.YOU odlična je zamjena za jednokratne uloške i tampone koji često sadrže plastiku i kemikalije, a njihovom uporabom masovno se nagomilava otpad. Jedna čašica traje i do deset godina te pritom zamjenjuje u prosjeku 2500 tampona i(li) uložaka. S čašicom možete do 99 posto smanjiti svoj menstrualni ugljični otisak, odnosno emisiju ugljikova dioksida i drugih stakleničkih plinova čijem nastanku pridonosite uporabom jednokratnih uložaka i tampona. Ujedno se smanjuju i troškovi intimne higijene jer se više ne moraju kupovati klasične menstrualne potrepštine.

B.YOU menstrualna čašica načinjena je od 100% silikona medicinske kakvoće koji ne izaziva iritacije ni alergije. Savršeno je ergonomski dizajnirana, mekana, udobna i sigurna. Za razliku od uložaka i tampona, menstrualna čašica ne upija nego sakuplja krv, ali bez istjecanja sa strane jer pri stavljanju čašice u vaginu nastaje lagani učinak vakuma te ona optimalno prianja.

Superpraktična B.YOU čašica u potpunosti je prilagođena današnjem dinamičnom i zahtjevnom načinu života. Pogodna je za dnevnu i noćnu uporabu, te za sportske aktivnosti. Osjetite udobnost u svakom koraku, jer više nikada nećete morati brinuti jeste li sa sobom ponijeli uložak ili tampon.

Menstrualna čašica B.YOU lansirana je u sklopu istoimene nove linije wellness proizvoda koji se optimalno nadopunjuju s Bellabeatovim wellness trackerima.

You may also read!

wall

Na Wall Streetu novi rekordi, europske burze oštro pale

Na Wall Streetu je prošloga tjedna S&P 500 indeks dosegnuo rekordnu razinu, kao i Nasdaq, zahvaljujući snažnom rastu cijena

Read More...
benzin

Procjene o opskrbi podigle cijene nafte iznad 83 dolara

Cijene nafte prekoračile su u petak na međunarodnim tržištima 83 dolara budući da su procjene o nedostatnoj opskrbi pred

Read More...
turizam

Hrvati na putovanja potrošili 2,6 mlrd eura

Stanovnici Hrvatske u 2023. su na višednevna putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu potrošili gotovo 2,2 milijarde eura, a na

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design