Simpatični Ivan Rakitić ponovno u ulozi ambasadora Domaćice

In Brandovi
1-Domacica_Malina_275g_F

Nova kampanja Domaćice s Ivanom Rakitićem – „Za domaće i goste“

Ivan Rakitić, poznat je kao veliki ljubitelj Domaćice te je njegova spontana fotografija s kolegom Neymarom i omiljenom Domaćicom izazvala nevjerojatan odjek na društvenim mrežama i u medijima. Neplaćena objava iskrenog obožavatelja Domaćice bila je poticaj za prošlogodišnju kampanju u kojoj je glavni akter Rakitić ostao bez Domaćice i poziva na sudjelovanje u Kraševoj nagradnoj igri u kampanji „Donesi mi Domaćicu“. Sretni dobitnik dobio je priliku odnijeti Domaćicu Rakitiću u Barcelonu gdje je kampanja i snimana.

Kraševa kampanja „Donesi mi Domaćicu“ u kategoriji Hrana dobila je srebrnu Effie nagradu na nedavno održanim Danima komunikacija u Rovinju. Za kampanju s poznatim Ivanom Rakitićem Kraš je tako dobio priznanje struke za učinkovitu i strateški promišljenu marketinšku kampanju te efikasnost u oglašavanju. S obzirom na odlične rezultate koje je kampanja ostvarila, Kraš je i ove godine odlučio nastaviti suradnju s protagonistom kampanje, poznatim nogometašem, Ivanom Rakitićem.
Nova kampanja sa sloganom „Za domaće i goste“ prirodan je nastavak prošlogodišnje. Ovaj put Rakitić za vrijeme poluvremena istrči sa stadiona da bi kupio Domaćice u prodavaonici Bonbonnière Kraš jer ide u goste. Simpatičnog Rakitića u novoj kampanji možete pogledati na filmu dolje.

Iz Kraša stiže i nova limitirana edicija omiljene Domaćice koja će oduševiti sve! Od sada možete uživati u Domaćici koja dolazi u savršenom ljetnom spoju najfinije bijele čokolade i ukusne maline. Za novitet koji će biti u fokusu na prodajnim pozicijama tijekom ljeta snimljena je duhovita vezija TV spota „Za domaće i goste“, a kako je bilo na snimanju možete pogledati u videu sa snimanja na linku.

Novu Domaćica malinu potražite u prodavaonicama Bonbonnière Kraš po promotivnoj cijeni od 11,95 kn/kom.

You may also read!

wall

Svjetske burze skočile na rekordne razine

Na najvećim svjetskim burzama prošloga su tjedna indeksi dosegnuli rekordne razine, što se ponajviše zahvaljuje snažnom rastu cijena dionica

Read More...
Kako procjeniti i upravljati psihosocijalnim rizicima na radu

Kako procjeniti i upravljati psihosocijalnim rizicima na radu?

U organizaciji ZIRS Učilišta – ustanove za obrazovanje odraslih i Znanstveno-stručnog časopisa „Sigurnost“, u Zagrebu će se 28. ožujka

Read More...
Habijan

Ministar Habijan najavio smanjenje parafiskalnih nameta

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Damir Habijan u petak je u Krapini ponovio kako će se u sklopu novog

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design