SPAR Hrvatska nastavlja širenje – otvoren supermarket u Sv. Ivanu Zelini

In Tvrtke i tržišta
SPAR

Povodom otvorenja SPAR dobrovoljnom vatrogasnom društvu Sv. Ivan Zelina uručio donaciju za radna vatrogasna odijela.

SPAR Hrvatska nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže na području hrvatskog prigorja te je u gradu Sveti Ivan Zelina otvorio najnoviji SPAR supermarket, ujedno i najveći na ovom području. Novi supermarket nalazi se na glavnoj cesti i adresi Zagrebačka ulica 137 te kao samostalni objekt prodajne površine od gotovo 700 metra kvadratnih plijeni pažnju svojim staklenim pročeljem.

Svečanom otvorenju novog SPAR supermarketa prisustvovao je gradonačelnik Hrvoje Košćec koji je s Danijelom Vidišem, članom Uprave SPAR Hrvatska rezanjem vrpce i formalno pustio u rad ovaj super moderan objekt SPAR-a. Tom prilikom gradonačelnik Košćec istaknuo je: „Otvorenjem ovog supermarketa naš grad dobiva široku i kvalitetnu ponudu“.

Građen prema najnovijim i najvišim tehnološkim standardima, koji omogućuju maksimalnu uštedu energije i očuvanje okoliša, za kupce ovoga kraja SPAR je osigurao i 55 parkirnih mjesta uz koja i četiri namijenjena osobama s invaliditetom. Od ukupno 22 djelatnika koji će biti kupcima na raspolaganju, SPAR je zaposlio 16 novih djelatnika s područja Sv. Ivana Zeline. Posebnost ovog SPAR supermarketa su toploteka, odnosno raznovrsna ponuda gotovih jela te mesnica s bogatim izborom svježeg mesa najviše kvalitete.

Suradnja s lokalnim dobavljačima SPAR-ov je imperativ te se i ovoga puta nastavlja ova lijepa tradicija uske i dobre suradnje s lokalnim proizvođačima. Tako su priliku za prezentaciju svojih proizvoda i posebno mjesto na policama SPAR supermarketa dobili lokalni proizvođači Kudelić sa suhomesnatim proizvodima, Euro-milk s mliječnim proizvodima za robna marke S-Buget i SPAR Vital te Iskra Zelina kemijska industrija sa širokom ponudom sredstava za čišćenje, uz koje proizvode i SPAR robne marke Splendid i S-Budget.

Povodom otvorenja svog najnovijeg supermarketa u Zagrebačkoj županiji, član uprave SPAR Hrvatska Danijel Vidiš uručio je i donaciju dobrovoljnom vatrogasnom društvu Sv. Ivan Zelina u obliku radnih vatrogasnih odijela u vrijednosti od 20.000 kuna, kako bi vrijednim vatrogascima ovoga kraja bio olakšan svakodnevni rad.

Radno vrijeme SPAR supermarketa u gradu Sveti Ivan Zelina je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, a nedjeljom od 8 do 14 sati.

You may also read!

Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...
PEVEX

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti iz 2023. godine

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila je prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti ostvarene u 2023. godini. Neto dobit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design