Supernova donirala 100.000 kuna za obnovu bolnice u Sisku

In DOP
Supernova

Kompanija u Sisku ima dva shopping centra, a u narednim mjesecima planira i nove donacije za pomoć stradalim obiteljima.

Nakon nekoliko jakih potresa koji su do temelja uništili kuće u Sisku, Petrinji i okolnim selima, Supernova Grupa donirala je 100.000 kuna za obnovu Opće bolnice u Sisku, glavne zdravstvene institucije Sisačko-moslavačke županije koja je također znatno stradala u potresu.

Uz donaciju od 100.000 kuna za obnovu bolnice, Supernova Grupa i u narednim mjesecima planira nove donacije za pomoć obiteljima pogođenih područja.

„Najmanje što smo mi kao Grupa mogli jest donirati novac. Za početak smo odabrali pomoći obnovu bolnice, koja je oštećena u nizu jakih potresa, jer je riječ o glavnoj zdravstvenoj instituciji cijele županije. Njezina je brza obnova izuzetno bitna. Također, svjesni smo da će obnova razrušenog područja biti duga te da će stanovništvu pomoć biti potrebna i u narednim mjesecima zbog čega planiramo i nove načine na koje im možemo pomoći“, rekao je Paul Merdzo, direktor Supernove.

Oba shopping centra Supernova Grupe u Sisku, Sisak East i Sisak West, nisu znatno oštećeni. Dio zakupaca radi, dok su pojedini lokali trenutno zatvoreni radi obnove. Informacije o njihovom otvorenju bit će naknadno objavljene.

You may also read!

tomislav-rados

Akademija kibernetičke sigurnosti HGK: Hrvatske tvrtke nedovoljno otporne na kibernetičke prijetnje

Svakih 14 sekundi u svijetu dogodi se ozbiljan kibernetički napad pa ne čudi da kibernetička sigurnost postaje kritični aspekt

Read More...
plenkovic i bernarda

U Varaždinskim Toplicama otvoren hotel Bernarda vrijedan više od 8 milijuna eura

U Varaždinskim Toplicama u subotu je otvoren Hotel Bernarda vlasnice poznate poduzetnice Bernarde Cecelja, a čemu je prisustvovao i

Read More...
wallstreet

Svjetske burze nestabilne, no Nasdaq dosegnuo rekordnu razinu

Na svjetskim se burzama prošloga tjedna trgovalo nesigurno jer se čini da središnje banke u svijetu neće smanjiti kamate

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design