Supernova donirala opremu Općoj bolnici u Varaždinu

In DOP
Donacija Varaždinskoj bolnici

Trgovački centar Supernova Varaždin održao je službenu primopredaju dobrotvorne donacije, kao dio pozitivne poslovne prakse, kojom unazad šesnaest godina redovito iskazuje potporu, brigu i poštovanje svojim sugrađanima i lokalnoj zajednici. Tom prilikom darovnicu u vrijednosti 5.000 eura za opremanje svojih prostora asortimanom iz trgovačkoga centra primili su zamjenik ravnatelja, pročelnik Službe za kirurške bolesti te voditelj Odjela za ortopediju i traumatologiju Marko Hlebar, specijalist kirurgije, ortopedije i traumatologije, jednako kao i voditelj Odjela za neurokirurgiju doc. prim. dr. sc. Nenad Kudelić, specijalist neurokirurg.

„Veliko hvala centru Supernova Varaždin u ime svih nas na doniranoj opremi. S veseljem prihvaćamo donaciju, koju ćemo iskoristiti za podizanje kvalitete pružanja usluga našim pacijentima. Nove artikle i opremu smo lijepo ukomponirali i osvježili naš radni prostor te doprinijeli boljoj funkcionalnosti prostorija, u kojima svakodnevno boravimo i radimo, a boravak bolesnicima učinili ugodnijim“, izjavio je pročelnik Službe za kirurške bolesti i zamjenik ravnatelja Marko Hlebar.

Supernova Varaždin, jednako kao i dva najbliža susjedna istoimena trgovačka centra Koprivnica i Križevci, redovito podržavaju rast, razvoj i potrebe svojega grada i županije. Tako je u prvoj polovini ove godine Supernova Križevci darivala nezbrinutu djecu iz dječjega doma „Sv. Marko Križevčanin“, socijalne ustanove za brigu o djeci bez adekvatne roditeljske skrbi, u jednakoj vrijednosti darovnice od pet tisuća eura. Također, prošle godine 2022. Supernova Varaždin i Koprivnica donirale su zajedno ukupno više od 55.000 kuna općim bolnicama u Varaždinu i Koprivnici te lokalnim udrugama Utočište „Sv. Nikola“ i Društvo „Naša djeca“.

Nadalje, pretprošle godine 2021. Supernova Varaždin donirala je Odjelu za otorinolaringologiju Opće bolnice u Varaždinu 30.000 kuna, a godinu prije toga 2020. opremu ukupne vrijednosti 48.000 kuna općim bolnicama u Varaždinu i Koprivnici te 10.000 kuna lokalnim udrugama „Latice“ i „Bolje sutra“ za osobe s invaliditetom i tjelesnim i/li intelektualnim poteškoćama.

Isto tako, prije toga centar je darivao Odjel za neonatologiju i JIL novorođenčad, dok tradicionalno svake godine na Silvestrovo ugošćuje poznatu motorističku atrakciju Motomrazove, više od dvije stotine motorista obučenih kao Djedice na motorima, koji svojim pohodom redovito posjećuju centar Supernova i slatkim sitnicama darivaju najmlađe. Osim navedenoga, ovi centri podupiru i rad drugih humanitarnih udruga te organizacija za potrebite.

„S dubokom zahvalnošću, punom podrškom i maksimalnim poštovanjem zajednički nastojimo biti djelotvorni u situacijama punim izazova. Vjerujemo kako ovim mjerama i predanim gospodarsko održivim upravljanjem aktivno iskazujemo pozitivan utjecaj na razvoj lokalne zajednice ne samo za vrijeme božićnih blagdana već i tijekom cijele godine“, izjavila je upraviteljica centara Supernova Varaždin, Koprivnica i Križevci Patricija Tkalčec, sveučilišna specijalistica iz menadžmenta i profesorica.

You may also read!

Potpisan novi Kolektivni ugovor za graditeljstvo: povećane plaće u svim grupama složenosti

Potpisan novi Kolektivni ugovor za graditeljstvo: povećane plaće u svim grupama složenosti

Pregovarački timovi na čelu s gospodinom Mirkom Habijancem, predsjednikom HUP - Udruge poslodavaca graditeljstva (HUP-UPG), i gospođom Jasenkom Vukšić,

Read More...
Rimac Nevere

Prvi hrvatski kupac preuzeo isporuku Rimac Nevere

Cijenjeni neurokirurg dr. Branko Škovrlj koji živi u New Jerseyju postao je ponosni vlasnik hiperautomobila s hrvatskim potpisom. Rimac Nevera

Read More...
Aleksandra Grigić

Hrvatski duhani, dio BAT grupacije u novu proizvodnu sezonu idu s povećanjem proizvodnje duhana, interes proizvođača je velik

Nešto više od mjesec dana do kraja ugovaranja nove proizvodne sezone, Hrvatski duhani, dio BAT grupe, imaju ugovoreno 16

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design