Posjetitelji trgovačkih centara u Zagrebu informirali se o svojim potrošačkim pravima

In Potrošači
Informiranje

Građani i posjetitelji Zagreba koji su tijekom današnjeg dana, u vremenu od 10:00 do 14:00 sati posjetili trgovačke centre Arena Centar, Avenue Mall i City Centar one West u Zagrebu imali su prilike informirati se o svojim potrošačkim pravima.

Uz brošure iz područja zaštite potrošačkih prava, stručnjaci Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta zainteresiranim su građanima dijelili savjete i informirali ih o njihovim potrošačkim pravima te sredstvima i alatima koji im stoje na raspolaganju u ostvarivanju istih.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta poduzima čitav niz aktivnosti s ciljem unaprjeđenja politike zaštite prava potrošača Republike Hrvatske, a današnje informiranje građana o njihovim potrošačkim pravima tek je jedna u nizu.

Napomenimo kako je krajem 2017. i početkom 2018. godine u 11 gradova diljem Republike Hrvatske (Zagreb, Osijek, Varaždin, Rijeka, Split, Čakovec, Slavonski Brod, Vinkovci, Pula, Zadar i Dubrovnik) kroz događanja “Sve na jednom mjestu” i “Zajedno za potrošače” Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta organiziralo druženja s građanima kako bi ih upoznalo s njihovim pravima kao potrošačima te provelo edukacije trgovaca iz područja zaštite prava potrošača.

You may also read!

Wall street

Svjetske burze pale, inflacija u SAD-u ne popušta

Na svjetskim su burzama cijene dionica prošloga tjedna pale jer će zbog povišene inflacije kamate u SAD-u ostati povišene

Read More...
biam

Uspješno završeni sajmovi BIAM&ZAVARIVANJE

Nakon četiri dana uspješno su završeni bienalni poslovni sajmovi BIAM - 27. međunarodni sajam alatnih strojeva i alata i

Read More...
vito

Promicanje zdravlja na radu – primjeri dobre prakse

Udio ljudi između 15 i 64 godina u Hrvatskoj koji je radno aktivan je među najmanjima u EU. Jedan

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design