Započinje drugi krug radionica Coca-Colina podrška mladima

In Obrazovna rješenja
cola

Radionice Coca-Coline podrške mladima posjetit će po peti put naš glavni grad i pružiti mladim Zagrepčanima priliku za stjecanje vrijednih znanja traženih na tržištu rada.

Deseta radionica ovogodišnjega ciklusa Coca-Coline podrške mladima održat će se od 26. do 29. rujna u Zagrebu, čime Coca-Cola HBC Hrvatska otvara drugi krug obrazovnoga programa namijenjenoga mladim nezaposlenim osobama.

Nakon uspješno održanoga prvog kruga, u kojemu su priliku za stjecanje poslovnih i životnih vještina radi povećanja svoje zapošljivosti imali mladi u čak pet hrvatskih gradova, Coca-Cola HBC Hrvatska otvaranjem drugoga kruga radionica nastavlja pridonositi rješavanju jednoga od najvećih društvenih problema – nezaposlenosti mladih. Uz Zagreb u drugome krugu trodnevne radionice bit će održane u Osijeku, Slavonskome Brodu, Bjelovaru, Vukovaru, Varaždinu, Rijeci i Puli.

Program Coca-Colina podrška mladima namijenjen je nezaposlenim mladim osobama u dobi od 18 do 30 godina koje su završile obrazovanje, a ne mogu pronaći posao te ne sudjeluju u drugim programima osposobljavanja.

Tijekom prvoga dana programa polaznici će stjecati znanja iz područja životnih vještina kao što su osobni razvoj i razumijevanje sebe, komunikacija i davanje povratnih informacija te interakcija i umrežavanje, a mladima će ih prenijeti Kristina Popović Vuić, stručnjakinja Grupe Selectio, specijalizirane za savjetovanje u području ljudskih potencijala i potrage za kadrovima. Druga su dva dana radionica rezervirana za poslovne vještine, odnosno teme koje uključuju financijsku pismenost, poslovno planiranje, upravljanje projektima te prodajne i pregovaračke vještine, o kojima će govoriti iskusni predavači: dr. sc. Predrag Pale, Vesna Kezdorf, Melita Cita, Vesna Vrga Perović i Romeo Jerčić.
Osim toga, životopisi sudionika ostat će u bazi partnera projekta – Grupe Selectio, vodeće grupacije u upravljanju ljudskim potencijalima.

Iskustvo sudjelovanja u radionicama Coca-Coline podrške mladima u prošlogodišnjemu je ciklusu pomoglo čak 30 % polaznika u pronalasku zaposlenja po završetku radionica. Prošle je godine 250 mladih bilo uključeno u radionice u četirima gradovima, a kako bi se što većemu broju mladih omogućilo dodatno obrazovanje, Coca-Colina podrška mladima ove će godine obuhvatiti ukupno 1000 polaznika. S obzirom na veliko zanimanje i pozitivne reakcije mladih Osječana u prošlogodišnjemu ciklusu radionica program će ove godine nakon Zagreba ponovno posjetiti Osijek od 3. do 5. listopada.

Svi zainteresirani mladi koji zadovoljavaju formalne kriterije još se mogu prijaviti za radionice na mrežnoj stranici projekta: https://prijava.cocacolinapodrskamladima.hr/.

O Coca-Coli HBC Hrvatska

Coca Cola HBC Hrvatska jedna je od najvećih tvrtka u industriji bezalkoholnih napitaka u Hrvatskoj, a ujedno je i ovlaštena punionica tvrtke The Coca Cola Company. Coca Cola HBC Hrvatska jedina je tvrtka u državi koja proizvodi i distribuira Coca-Coline proizvode, među kojima je i Coca Cola, koja se u Hrvatskoj počela proizvoditi 1968. Sjedište je tvrtke u Zagrebu, gdje je smještena i punionica, a proizvodi se distribuiraju s pomoću šest tvrtkinih skladišta i distribucijskih centara.

Prodajna se ponuda tvrtke sastoji od vodećih robnih maraka Coca-Cole, Coca-Cole Zero, Fante i Spritea i robnih maraka pod ovlasnicom drugih tvrtka. Coca Cola HBC Hrvatska neprestano traži nove prilike kako bi proširila svoju prodajnu ponudu i tako omogućila potrošačima u Hrvatskoj što veći izbor svojih proizvoda. Tvrtka poduzima sve mjere u cilju osiguranja najviše kvalitete svojih proizvoda. Usto, snažan se naglasak stavlja i na održivi razvoj poslovanja, koji je usko povezan s održivim razvojem zajednica u kojima tvrtka posluje.

Coca Cola HBC Hrvatska dio je skupine Coca Cola HBC, koja posluje u 28 država i opskrbljuje tržište od oko 595 milijuna stanovnika. Skupina je proglašena svjetskim predvodnikom u industriji napitaka u sklopu svjetskoga i europskoga Dow-Jonesova indeksa održivoga razvoja, a također je uvrštena i u indeks FTSE4Good. Dionice Coca-Cole HBC uvrštene su u najviši razred Londonske burze, tzv. premium listing (LSE: CCH), a kotiraju i na Atenskoj burzi (ATHEX: EEE).

You may also read!

Wall street

Svjetske burze pale, inflacija u SAD-u ne popušta

Na svjetskim su burzama cijene dionica prošloga tjedna pale jer će zbog povišene inflacije kamate u SAD-u ostati povišene

Read More...
biam

Uspješno završeni sajmovi BIAM&ZAVARIVANJE

Nakon četiri dana uspješno su završeni bienalni poslovni sajmovi BIAM - 27. međunarodni sajam alatnih strojeva i alata i

Read More...
vito

Promicanje zdravlja na radu – primjeri dobre prakse

Udio ljudi između 15 i 64 godina u Hrvatskoj koji je radno aktivan je među najmanjima u EU. Jedan

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design