U povodu 25. rođendana brenda Juicy Stanić grupa uložila 12,8 milijuna eura u modernizaciju Stanić Beverages tvornice u Jastrebarskom

In Tvrtke i tržišta
U povodu 25. rođendana brenda Juicy Stanić grupa uložila 12,8 milijuna eura u modernizaciju Stanić Beverages tvornice u Jastrebarskom

Stanić grupa predstavila je investiciju vrijednu 12,8 milijuna eura u nove proizvodne linije i modernizaciju Stanić Beverages tvornice u Jastrebarskom.

Zahvaljujući novim investicijama kojima je obilježen i 25. rođendan najpopularnijeg brenda hrvatskih sokova Juicy povećat će se broj radnih mjesta s trenutačnih 60 na budućih 100 i više. Plan proizvodnje bezalkoholnih pića u Stanić Beverages tvornici u Jastrebarskom i Kreševu već za ovu godinu je više od 100 milijuna litara.

Nove proizvodne linije i cjelokupnu investiciju u Stanić Beverages tvornicu u Jastrebarskom svečano su otvorili predsjednik Vlade RH Andrej Plenković i Svjetlan Stanić, vlasnik i predsjednik Uprave Stanić grupe.

„Stanić grupa kontinuirano ulaže u modernizaciju proizvodnje, kvalitetu proizvoda i proizvodnih procesa te održiv način poslovanja u svim svojim kompanijama unutar grupacije. Jednaku dinamiku provodimo i u tvrtki Stanić Beverages koja je ponosni vlasnik brenda Juicy koji ove godine slavi 25 godina uspješnog poslovanja. Zahvaljujući novim proizvodnim kapacitetima moći ćemo jačati našu poziciju na tržištu regije, ali i proširiti izvoznu strategiju koja nam je u fokusu posljednjih desetak godina. Budući da imamo vrhunske proizvode, ne poznajemo granice, jer kvaliteta je ono što će svaki potrošač prepoznati“, zaključio je Svjetlan Stanić, vlasnik i predsjednik Uprave Stanić grupe koja je vlasnik brenda Juicy.

Investicijom u tvornicu Stanić Beverages u Jastrebarskom povećao se proizvodni segment s dvije na četiri proizvodne linije za proizvodnju sokova u staklu, briku i PET ambalaži. Nove proizvodne količine omogućit će daljnje širenje brenda Juicy na domaćem i inozemnim tržištima i grupaciju pozicionirati na vodeće mjesto po kapacitetima za proizvodnju prirodnih i voćnih sokova u regiji.

Na početku je Juicy proizvodio 2 milijuna litara godišnje te samo četiri artikla, a danas kad se sve nove linije puste u pogon, proizvodit će se više od 200 artikala i 100 milijuna litara godišnje za domaće i strana tržišta.

Uz povećanje proizvodnih kapaciteta, ova je investicije usmjerena i na održivu proizvodnju i na odgovorno ponašanje prema prirodi. Nova Tetra Stelo proizvodna linija omogućuje i novu ambalažu koja je napravljena od 70 % biljnih materijala. Ujedno je Juicy prvi sok u svijetu koji će imati LightWing30 neodvojivi čep napravljen od 100 % certificirane reciklirane plastike.

Jasnu viziju razvoja brenda Juicy u sklopu Stanić grupe potvrđuju uspješni poslovni rezultati i činjenica da su Juicy sokovi najčešći odabir hrvatskih potrošača.

Stanić Beverages i Juicy slave 25. rođendan
Brend Juicy osnovan je 1999., a tvornicu za proizvodnju sokova Juicy u Jastrebarskom 2013. akvizirala je Stanić grupa kao prvi korak planiranog razvoja grupacije u smjeru vlastite proizvodnje i distribucije pića. Taj je smjer 2015. potvrđen i dodatno osnažen otvaranjem tvornice za proizvodnju sokova u BiH Kreševo, koja godišnje proizvodi više od 50 milijuna litara sokova i zapošljava 100 zaposlenika. Tvornica u Jastrebarskom je u posljednjih 25 godina proizvela gotovo milijardu artikala.

Investicijski ciklus Stanić grupe nastavio se 2021. preuzimanjem Maraske Zadar, čime se Stanić grupa širi na tržište jakih alkoholnih pića.

You may also read!

mjerenje

Međunarodni dan mjeriteljstva od ove godine na UNESCO-voj listi

Hrvatsko mjeriteljsko društvo (HMD) obilježilo je danas u Zagrebu Međunarodni dan mjeriteljstva pod motom „Mjerimo danas za održivo sutra“

Read More...
dm active beauty

Matea Ferboković iz Kršana postala je dm active beauty milijunašica

U utorak 21. svibnja, u Labinu, dobitnici nagradne igre dm active beauty milijunaš Matei Ferboković dm je uručio milijun

Read More...
Kako poboljšati korporativno upravljanje u RH

Stručnjaci odgovorili na goruće pitanje kako poboljšati korporativno upravljanje u Hrvatskoj

U Knjižnično-dokumentacijskom centru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održan je skup „Kako poboljšati korporativno upravljanje u Hrvatskoj“. Sudionici panela

Read More...

One commentOn U povodu 25. rođendana brenda Juicy Stanić grupa uložila 12,8 milijuna eura u modernizaciju Stanić Beverages tvornice u Jastrebarskom

  • Dobre vijesti za mene i vas, zovem se TEREZA i moram vam ispričati kako sam doživjela ponudu kredita od 35,000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu što sam naišao na gospodina Harry Bryan, izvršnog direktora SMART LOAN FUNDS, imaju sjedište u Americi, a također djeluju u svim europskim zemljama. Dobio sam savjet kolege i savjetovat ću svima koji trebaju zajam da koriste njihove usluge kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte
    (smartloanfunds@gmail.com} WHATSAPP: {+385 91 560 8706} Brzo kontaktirajte danas i dobijte svoj zajam od njih na stopu od 3 %. Obećajte da ćete reći ljudima i podijeliti njegov dobar rad nakon što dobijete zajam.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design