U Robnoj kući IKEA opet će se šivati i učiti o urbanoj poljoprivredi

In Trgovina na malo
Ikea

Svi koji žele saznati više o uzgoju zdravih zelenih sastojaka kod kuće, moći će to učiniti na radionici o uzgoju biljaka u domu koja će se održati 24. studenog, s početkom u 18 sati, u Probnoj kući IKEA. Prijave na radionicu, na kojoj će Maja Subotić, dizajnerica i urbana poljoprivrednica, polaznicima otkriti kako svoj dom na jednostavan način mogu prometnuti u zelenu oazu koja će ne samo biti ugodna oku, već i doprinijeti u očuvanju okoliša, otvorene su na stranici vizijadoma.hr/probna_kuca/. Kako bi prijava bila uspješna, zainteresirani građani trebaju biti članovi IKEA FAMILY programa lojalnosti i imati najbrži prst zbog ograničenog broja mjesta na radionici.

U Probnoj kući IKEA trenutačno se održava dvotjedna radionica švedskog jezika koju vode apsolventi skandinavistike sa zagrebačkog Filozofskog fakulteta. Svi oni koji žele naučiti pokoju riječ na švedskom, a nisu se uspjeli prijaviti na prvu radionicu, mogu to još uvijek učiniti. Naime, Probna kuća IKEA će se od 28. studenog do 09. prosinca ponovno prometnuti u učionicu švedskog jezika.

Veliki interes građana izazvale su radionica šivanja s Udrugom Kamensko, koje su popunjene u rekordnom roku. Samo dan nakon otvorenih prijava, termini za radionicu koja će se održati 23. studenog, s početkom u 17 sati popunjen je. Radnice Udruge Kamensko sve one koji žele naučiti šivati, a nisu uspjeli prijaviti se za radionice u Probnoj kući IKEA pozivaju da se jave u njihovu Udrugu Otvoreno Kamensko, jer produljene tečajeve šivanja održavaju redovito.

Privremena Probna kuća IKEA i u predstojećem razdoblju bit će poprištem zabavnih događanja za djecu. Subota, 16. studenog, rezervirana je za temu održivosti koju će mališanima približiti kazalište Tvornica lutaka u sklopu predstave HaHa2o. Ako svog mališana niste uspjeli prijaviti na ovu predstavu, u subotu, 26. studenog, slijedi nova pod nazivom Čudesna šuma, koja će djecu poučiti o važnosti prijateljstva i ljepoti djetinjstva. Nakon predstave, u dječjem kutku učit će se i o rodnoj ravnopravnosti u sklopu radionice „Moja najdraža igračka“.

Za djecu su stručnjaci iz Probne kuće IKEA pripremili i radionicu na kojoj će moći učiti o tome kako biti odgovoran vlasnik psa i što je sve potrebno za pravilnu brigu o ovom krznenom ljubimcu. Ova će se radionica održati u suradnji s Hrvatskom udrugom za školovanje pasa vodiča i mobilitet, 24. studenog, s početkom u 18 sati, a namijenjena je djeci od četiri do 10 godina.

Prijave na navedene aktivnosti za djecu bit će uskoro moguće na http://vizijadoma.hr/probna_kuca/.

You may also read!

alilovic

Zagrebačka županija s rastom turizma, u 2024. očekuje daljnji rast

U Zagrebačkoj županiji sve više se ulaže u kvalitetan i održiv turizam što donosi porast turističkog prometa i očekivanje

Read More...
primorac

Primorac ne želi vjerovati da su poslodavci prisvojili uštede od poreznih izmjena

Ministar financija Marko Primorac izjavio je u srijedu da ne želi vjerovati da su pojedini poslodavci smanjenjem bruto plaća

Read More...
Katarina Kraljević

Promjena u upravi Erste banke

Zdenko Matak, član uprave Erste&Steiermärkische Bank d.d. („Erste banka“) nadležan za Sektor građanstva, Sektor razvoja poslovanja s građanstvom, Sektor

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design