U Varaždinskim Toplicama otvoren hotel Bernarda vrijedan više od 8 milijuna eura

In Novi turistički kapaciteti
plenkovic i bernarda

U Varaždinskim Toplicama u subotu je otvoren Hotel Bernarda vlasnice poznate poduzetnice Bernarde Cecelja, a čemu je prisustvovao i premijer Andrej Plenković.

Andrej Plenković
Andrej Plenković

Kako je tom prilikom istaknula Cecelja, vrijednost dosadašnje investicije je oko 7,6 milijuna eura, a zajedno s investicijama koje su u tijeku poput praonice rublja te fizikalne aparature, ukupna vrijednost investicije bit će više od 8 milijuna eura. Dodala je i kako hotel uključuje i solarne panele i alternativne načine grijanja te kako nudi paletu wellness usluga, pilates studio, restoran, vlastite slastice i pizze od tijesta na bazi termalne vode.

Bernarda Cecelja
Bernarda Cecelja

“Ne mogu opisati koliko sam sretna i ponosna da smo konačno dočekali i ovaj dan, otvorenje ovog kompleksa koji se prostire na 10.000 kvadratnih metara, od čega samo hotel s popratnim zgradama zauzima 4.224 metara kvadratnih. Susretali smo se s raznim poteškoćama, prošlo je i dosta vremena do same realizacije, cilj je bio završiti projekt u dvije do tri godine, a samo sam ja znala koliko se problema nanizalo i to od 2015. godine kada je ideja začeta pa do danas. Srećom naša proizvodnja madraca i njihov izvoz bila je dobra baza da se ovaj projekt dovrši”, rekla je Cecelja.

‘Kruna angažiranosti i predanosti’
Svečanom otvorenju je, uz župana Anđelka Stričaka i gradonačelnicu Varaždinskih Toplica Dragicu Ratković te ostale goste, prisustvovao i premijer Plenković koji je vlasnici uputio čestitke.

“Čestitke ne samo na izgradnji i uređenju ovog hotela koji će ostati trajni doprinos ne samo Hrvatskoj i Varaždinskoj županiji, već i medicinskom, lječilišnom i wellness turizmu. To je svojevrsna kruna Vaše proizvodne aktivnosti, predanosti i agnažiranosti. Ta poduzetnička energija, inovatorska umijeća i inovativna kompanija ovime zaokružuje svoje aktivnosti otvaranjem ovog hotela i pansiona”, zaključio je Plenković.

hotel

You may also read!

marija-sculac

Digitalna transformacija i pametna rješenja za grad po mjeri čovjeka

Gradovi su iznimno važni pokretači ekonomskih aktivnosti, gospodarskog rasta i napretka, ali i jedna od najkritičnijih i najzahtjevnijih karika

Read More...
Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design