Uskoro Geberit Innovation days

In Konferencije / savjetovanja
Geberit Innovation days

Od 07.04. do 09.04.2021. uživo emitiramo detaljne informacije na temu dizajna, funkcionalnosti i tehnologije izravno iz „Kuće Geberita“.

U “Kući Geberita” vodeći proizvođač sanitarnih proizvoda predstavit će svoje inovacije za 2021. godinu i druge relevantne sadržaje za partnere od 07.04. do 09.04.2021. Zbog trenutačne globalne situacije događaj će se održati online, no izgrađen je pravi izložbeni sajam koji sadrži sve nove proizvode kako bi inovacije bile predstavljene na što realniji način. Na površini većoj od 300 četvornih metara tvrtka Geberit će predstaviti nove proizvode i pružiti sveobuhvatne informacije o dizajnu, funkcionalnosti i tehnologiji.

Za sudjelovanje se prijavite na: www.innovation-days.geberit.hr.

“Kuća Geberita”: Geberit će prenositi prezentacije o dizajnu, funkcionalnosti i tehnologiji izravno s izložbenog sajma.
“U sklopu Geberit Innovation days, Geberit poziva vodoinstalatere, projektante, arhitekte, dizajnere interijera, trgovce i distributere da sudjeluju u vrlo posebnom iskustvu”, komentira Martin Baumüller, član Izvršnog odbora Geberit Grupe.

“Događaj će se prenositi online. To omogućuje svim sudionicima da planiraju svoj individualni raspored prema vremenu koje im je na raspolaganju. Zahvaljujući live chatu s Geberit stručnjacima, također možemo osobno komunicirati s našim klijentima na ovom digitalnom događaju.”

Širok raspon tema
Trodnevni događaj nudi informacije i zanimljive rasprave u osam individualno odabranih tematskih područja. Prezentacija svake teme traje oko 20 do 25 minuta i prenosi se online izravno iz “Kuće Geberita”.

Tematska područja

  • “Welcome And News”: Sažet pregled svih novosti koje će Geberit plasirati na tržište tijekom 2021. godine.
  • “Water Flow”: Novosti tvrtke Geberit iz svijeta cijevnih sistema i vodokotlića.
  • “Design Freedom”: Dizajnerske inovacije tvrtke Geberit za visoku razinu slobode dizajna u kupaonici.
  • “Solutions For Your Needs”: Načini na koje se može poboljšati individualna udobnost u kupaonici i osigurati veća čistoća i više prostora.
  • “Feel Fresh: AquaClean”: Osjećaj svježine za svaku kupaonicu uz Geberit tuš WC uređaje.
  • “Time For Touchless”: Geberit rješenja koja se aktiviraju bez dodira i poboljšavaju higijenu u sanitarnim prostorima.
  • “Planning Made Easy”: Alati za projektiranje i optimalno oblikovani BIM podaci tvrtke Geberit pojednostavljuju procese projektiranja.
  • “Digitalne usluge”: Aplikacije i digitalni alati pomoću kojih Geberit podržava stručnjake tijekom ugradnje i prodaje.

Za sudjelovanje se prijavite na: www.innovation-days.geberit.hr.

O Geberitu
Globalno grupa Geberit je europski lider u području sanitarnih proizvoda. Geberit djeluje kao integrirana grupa s vrlo jakom lokalnom prisutnošću u većini europskih zemalja, pružajući jedinstvenu dodanu vrijednost kada je riječ o sanitarnoj tehnologiji i kupaonskoj keramici. Proizvodna mreža obuhvaća 29 proizvodnih pogona, od kojih se 6 nalazi izvan Europe. Sjedište Grupe je u Rapperswil-Joni, Švicarska. Sa oko 12.000 zaposlenih u oko 50 zemalja, Geberit je u 2020. ostvario neto prodaju od 3 milijardi CHF. Dionice Geberita uvrštene su na SIX švicarsku burzu te su od 2012. uključene u SMI (Swiss Market Index).

You may also read!

Predstavnici PBZ-a i Yellow Submarinea

PBZ i Intesa Sanpaolo Grupa uspješno pokrenuli inicijativu mini obveznica s društvom Yellow Submarine

Privredna banka Zagreb (PBZ), dio Sektora inozemnih banaka supsidijara (ISBD) Intesa Sanpaolo Grupe, uspješno je nastupila kao jedini agent

Read More...
marija-sculac

Digitalna transformacija i pametna rješenja za grad po mjeri čovjeka

Gradovi su iznimno važni pokretači ekonomskih aktivnosti, gospodarskog rasta i napretka, ali i jedna od najkritičnijih i najzahtjevnijih karika

Read More...
Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design