Uskrs u Aminessu – otvaraju se objekti u Novigradu i na otoku Krku

In Iz zemlje
Novigrad

Turistička kompanija Aminess hoteli i kampovi najavljuje otvorenje svojih objekata u istarskom Novigradu i na otoku Krku. Aminess Maestral Hotel u Novigradu prvi otvara svoja vrata 26. ožujka, dok će se obližnji kamp Aminess Sirena otvoriti 1. travnja. Svoje prve ovogodišnje goste, također 1. travnja, dočekuju i Aminess Atea Camping Resort i Aminess Gaia Green Villas u Njivicama na otoku Krku.

Dolazak proljeća idealan je za upoznavanje prirodnih ljepota Istre i Kvarnera. Uživanje u sunčanim danima, uz vrhunsku gastronomiju i boravak u prirodi, garancija je savršenog proljetnog odmora. Slijedeći glavnu misiju brenda, stvaranje doživljaja kojem se gost iznova vraća, Aminess hoteli i kampovi će ovih uskršnjih blagdana predstaviti jedinstvenu gourmet ponudu, koje će biti dodatno obogaćena i nagrađivanim Aminessovima maslinovim uljem Vergal za sve ljubitelje istarskih delicija. Svojim tradicionalnim gostoprimstvom, moderno uređenim smještajnim kapacitetima i bogatom ponudom dodatnih sadržaja, Aminess će svim svojim gostima omogućiti ugodne proljetne praznike.

„S velikim uzbuđenjem očekujemo prve ovogodišnje goste naših turističkih destinacija. Godina iza nas je bila izazovna, ali mi gledamo optimistično u budućnost. Našim gostima želimo pružiti nezaboravno iskustvo i opravdati njihovo povjerenje. Budući da je prioritet sigurnost naših posjetitelja, ponosni smo što su Aminess hoteli i kampovi dobili oznaku Safe stay in Croatia, što potvrđuje naša ulaganja u sve segmente zadovoljstva svih naših gostiju. Potrudit ćemo se da nam ovi blagdani svima ostanu u lijepom sjećanju“, rekao je Mladen Knežević, direktor prodaje i marketinga u Aminess hotelima i kampovima.

Valja spomenuti kako je Laguna Novigrad d.d., turistička kompanija koja posluje pod brendom Aminess hoteli i kampovi, krajem 2020. godine preuzela i društva HTP Korčula d.d. i HTP Orebić d.d., čije se i službeno proširenje portfelja pod brendom Aminess uskoro očekuje.

Otvarajući još jednu turističku sezonu, s motiviranim zaposlenicima koji će se truditi da svakom gostu pruže nezaboravni doživljaj, Aminess hoteli i kampovi kao i svih godina do sada, s toplom dobrodošlicom i tradicionalnom gostoljubivošću iščekuju prve posjetitelje u blagdanskom ozračju.

You may also read!

Predstavnici PBZ-a i Yellow Submarinea

PBZ i Intesa Sanpaolo Grupa uspješno pokrenuli inicijativu mini obveznica s društvom Yellow Submarine

Privredna banka Zagreb (PBZ), dio Sektora inozemnih banaka supsidijara (ISBD) Intesa Sanpaolo Grupe, uspješno je nastupila kao jedini agent

Read More...
marija-sculac

Digitalna transformacija i pametna rješenja za grad po mjeri čovjeka

Gradovi su iznimno važni pokretači ekonomskih aktivnosti, gospodarskog rasta i napretka, ali i jedna od najkritičnijih i najzahtjevnijih karika

Read More...
Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design