Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024

In Sajmovi i izložbe
Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024

Iznimno uspješan događaj okupio je najistaknutije stručnjake iz područja ljepote, frizerstva i kozmetike. Sajam je bio prilika za razmjenu ideja, prezentaciju najnovijih trendova i tehnika te uspostavu važnih poslovnih kontakata. Posjetitelji su imali priliku istražiti najnovije proizvode, sudjelovati u edukativnim seminarima i radionicama te doživjeti vrhunsku atmosferu struke. Beauty&Hair Expo 2024 je ostvario svoj cilj poticanja inovacija, promoviranja stručnosti i podizanja svijesti o važnosti kvalitetne njege kose i kože.

Paviljoni 8A, 9, 11A i Kongresni centar Zagrebačkog velesajma tri su dana bili središnje mjesto Zagreba i Hrvatske za brojne zainteresirane posjetitelje koji su doznali sve o nadolazećim trendovima u industriji ljepote kao i obavili kupovinu po povoljnim sajamskim cijenama.

Održane su brojne radionice i predavanja za posjetitelje i profesionalce iz struke, modne revije te predstavljeni noviteti iz aparaturne, preparativne i dekorativne kozmetike.

“Čvrstu zajednicu i okosnicu sajma čine upravo obrtnici koji su se potrudili ponuditi najbolje za sve posjetitelje. Uz izvrstan izložbeni Beauty&Hair Expo, osim izlagačke i konkurentne platforme, s ponosnom nosi ime središnjeg edukacijsko-prezentacijskog mjesta na kojem se razvijaju nove generacije talenata usvajajući vještine brojnih prisutnih profesionalaca na sajmu. Dinamična industrija ljepote zahtijeva kontinuirano učenje i usavršavanje te smo u suradnji s našim partnerima pripremili kvalitetan i aktualan stručan program koji obiluje panelima, predavanjima i radionicama.”, rekla je na otvorenju sajma direktorica Zagrebačkog velesajma Renata Suša.

Sajam je otvorio gradonačelnik grada Zagreba Tomislav Tomašević i tom prilikom najavio skorašnju sedmogodišnju Strategiju za poticanje razvoja obrta i malog poduzetništva koja će biti poslana Gradskoj skupštini na usvajanje. Istaknuo je i važnost održavanja svih sajmova Zagrebačkog velesajma koji su važna karika u gospodarstvu i turizmu Zagreba.

Ceh frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom, okupili su vodeće hrvatske frizere i kozmetičare na višednevnom stručnom događanju pod nazivom “Majstori ljepote” u sklopu kojeg se održalo i Državno prvenstvo frizera i kozmetičara, natjecanje frizerskih škola Hrvatske te niz zanimljivih panela i predavanja. Za show program bili su zaduženi Farrukh Shamuratov, međunarodno poznati i priznati frizer, stilist i vizažist te višestruko nagrađivana stručnjakinja za medicinsku kozmetiku iz Pei Wang.

WOMEN IN ADRIA održali su panel na aktualnu temu “Pogled na održivo poslovanje u Beauty industriji” dok je zabavno događanje svakako bilo Skener osobnosti by Davor Bilman: Pokaži mi frizuru i reći ću ti koja si osobnost!

Po prvi put u sklopu sajma održalo se modno događanje FASH concept, koje je okupilo brojne hrvatske dizajnere i njihove kreacije te proizvode iz područja mode, modnih dodataka i dekoracija za dom. Ljubitelji originalnog hrvatskog dizajna imali su priliku razgledati i kupiti visokokvalitetne modne proizvode.

Izlagalo je 190 izlagača na 7500 četvornih metara prostora iz 21 zemlje svijeta.

You may also read!

dalmatia

U Segetu Donjem otvoren prvi Dalmatia Boat Show

U Marini Baotić​ u Segetu Donjem, nedaleko Trogira u četvrtak je otvoren prvi ​međunarodni sajam nautike Dalmatia Boat Show,

Read More...
Valamar

Valamar i SeekandHit osvojili nagradu za najbolju digitalnu kampanju u Hrvatskoj

Valamar i agencija za digitalni marketing SeekandHit osvojili su nagradu za najbolju digitalnu kampanju, Best in Show, na dodjeli

Read More...
JANAF

Konferencija Janafa: Uložit će se 500 milijuna eura u velike baterijske spremnike

Država će utrošiti oko pola milijarde eura za velike baterijske spremnike za pohranu struje, koje će koristiti proizvođači električne

Read More...

One commentOn Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024

  • Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte ( davidsonalbertloan@gmail.com) Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i dobijte svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design