Uspješno završeni sajmovi BIAM&ZAVARIVANJE

In Sajmovi i izložbe
biam

Nakon četiri dana uspješno su završeni bienalni poslovni sajmovi BIAM – 27. međunarodni sajam alatnih strojeva i alata i ZAVARIVANJE – 30. međunarodni sajam zavarivanja i antikorozivne zaštite, jedini industrijski sajmovi u zemlji.

Glavni pokrovitelj sajma Biam bila je LORSEL GROUP, a sajma Zavarivanje ELEKTRODA ZAGREB d.d.

Pokrovitelji sajmova bili su Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja RH, Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH, Grad Zagreb i Obrtnička komora Zagreb.

Sajmovi su se održali u četiri paviljona uz izlaganje 349 izlagača iz 28 zemalja

Zanimanje za sudjelovanje u ovoj grupi sajmova, kako poslovnih posjetitelja tako i izlagača raste iz godine u godinu. Uz svakodnevne prezentacije izlagača sajmovi Biam i Zavarivanje su polučili uspjeh i u segmentu poslovne posjete.

Posebnost ovogodišnjeg izdanja sajmova bio je Industrijski inkubator. Zagrebački velesajam po prvi put na jednom je mjestu spojio je akademsku zajednicu i poslodavce. Industrijski inkubator kreiran je s namjerom okupljanja i promocije strukovnih zanimanja kao i predstavljanje regionalnih centara kompetencije s ciljem prenošenja znanja i popularizacije tih zanimanja te unapređenja odnosa između poslodavaca i akademske zajednice.

Od stručnih događanja, održan je već tradicionalni Kormat, međunarodno savjetovanje o zaštiti materijala i industrijskom finišu koji organizira Hrvatsko društvo za zaštitu materijala kao i važan seminar za struku Koordinatori zavarivanja koji je održan u organizaciji Hrvatskog društva za tehniku zavarivanja u suradnji sa FSB-zavarene konstrukcije i Zagrebačkim velesajmom.

Sajmove je otvorio gradonačelnik grada Zagreba Tomislav Tomašević koji je tom prilikom istaknuo: “Zahvaljujući ovakvim sajmovima i grad Zagreb i Zagrebački velesajam su prepoznati kao mjesto susreta svih onih koji u ovoj branši teže jednoj izvrsnosti. Ovo su jedini industrijski sajmovi u Hrvatskoj. Ono što me veseli je da ta dva sajma rastu svake godine sve više i više što se tiče broja izlagača. To je samo pokazatelj da radimo nešto dobro. Veseli me i Industrijski inkubator gdje dolazi do susreta između poslodavaca i akademske zajednice.“

“Kao jedini industrijski sajmovi u zemlji, Biam i Zavarivanje regionalni su lider u branši i konkurentna platforma za industriju, tehnologiju i networking predstavljajući gospodarski okvir ove specijalizirane tematike. Zato im posvećujemo puno pažnje, a što je rezultiralo da je ovogodišnje izdanje najveće u posljednjih 20 godina.“, izjavila je na otvorenju sajmova direktorica Zagrebačkog velesajma Renata Suša.

You may also read!

Wall-Street

Wall Street dosegnuo rekordne razine, europski ulagači oprezniji

Na Wall Streetu su burzovni indeksi porasli i prošloga tjedna, četvrtoga zaredom, pri čemu su dosegnuli rekordne razine, dok

Read More...
EU o radu na daljinu i pravu na isključivanje

EU o radu na daljinu i pravu na isključivanje

Europska komisija je pokrenula prvu fazu savjetovanja s europskim socijalnim partnerima kako bi prikupila njihova stajališta o mogućem smjeru

Read More...
Umjetna inteligencija i upravljanje radnicima

U Vijeću Europe dogovoren sporazum o umjetnoj inteligenciji

Ministri vanjskih poslova 46 zemalja Vijeća Europe u petak su dogovorili sporazum o korištenju umjetne inteligencije (AI). "Ovim novim sporazumom

Read More...

2 commentsOn Uspješno završeni sajmovi BIAM&ZAVARIVANJE

  • Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-maila ( davidsonalbertloan @gmail.com) Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i uzmite svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY.

    Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-maila ( davidsonalbertloan @gmail.com) Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i uzmite svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY.

  • Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-maila ( davidsonalbertloan @gmail.com) Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i uzmite svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY. ..

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design