Valamar i SeekandHit osvojili nagradu za najbolju digitalnu kampanju u Hrvatskoj

In Odnosi s javnošću
Valamar

Valamar i agencija za digitalni marketing SeekandHit osvojili su nagradu za najbolju digitalnu kampanju, Best in Show, na dodjeli nagrada MIXX Awards Croatia 2024, održanoj u Rovinju u sklopu 10. izdanja Dana komunikacija.

Kampanja „The Data Driven Stay“ istaknula se po inovativnom pristupu digitalnoj komunikaciji te je postavila novi standard u prilagođavanju hotelskog iskustva korisnika putem personaliziranih digitalnih strategija. Koristeći napredne tehnologije analitike podataka i ciljanog oglašavanja, Valamar i SeekandHit uspjeli su stvoriti relevantnu i prilagođenu komunikaciju za svakog korisnika, što se i odrazilo na vrhunske rezultate digitalnih kampanja.

„Izuzetno sam ponosna da je dugogodišnji rad i predanost tima digitalnih marketinških komunikacija Valamara prepoznat od strane struke te nam predstavlja dodatan vjetar u leđa za buduće digitalne kampanje. Valamar i SeekandHit, kao naš dugogodišnji partner, zajedno rad na kontinuiranom ulaganju u inovacije i poboljšanje komunikacije putem digitalnih kanala prateći budno najnovije trendove na tržištu te implementirajući iste“, zaključila je Sanja Vale, direktorica Odjela e-trgovine u Valamaru.

Valamar je u 2023. godini osvojio i glavnu nagradu za digitalnu kampanju na međunarodnom tržištu u kategoriji SoMo Global „Valamar ongoing campaigns“, te posebnu nagradu Special mention by Httpool za isticanje u dijelu performance kampanja na jedanaestoj dodjeli nagrada SoMo Borac powered by Httpool koja je organizirana u partnerstvu s Hrvatskom udrugom digitalnih izdavača (HUDI), a koja nagrađuje najbolje digitalne radove u regiji.

You may also read!

Wall-Street

Wall Street dosegnuo rekordne razine, europski ulagači oprezniji

Na Wall Streetu su burzovni indeksi porasli i prošloga tjedna, četvrtoga zaredom, pri čemu su dosegnuli rekordne razine, dok

Read More...
EU o radu na daljinu i pravu na isključivanje

EU o radu na daljinu i pravu na isključivanje

Europska komisija je pokrenula prvu fazu savjetovanja s europskim socijalnim partnerima kako bi prikupila njihova stajališta o mogućem smjeru

Read More...
Umjetna inteligencija i upravljanje radnicima

U Vijeću Europe dogovoren sporazum o umjetnoj inteligenciji

Ministri vanjskih poslova 46 zemalja Vijeća Europe u petak su dogovorili sporazum o korištenju umjetne inteligencije (AI). "Ovim novim sporazumom

Read More...

2 commentsOn Valamar i SeekandHit osvojili nagradu za najbolju digitalnu kampanju u Hrvatskoj

  • Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-maila ( davidsonalbertloan @gmail.com) Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i uzmite svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY.

  • Dobre vijesti za mene i vas, zovem se TEREZA i moram vam ispričati kako sam doživjela ponudu kredita od 35,000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu što sam naišao na gospodina Harry Bryan, izvršnog direktora SMART LOAN FUNDS, imaju sjedište u Americi, a također djeluju u svim europskim zemljama. Dobio sam savjet kolege i savjetovat ću svima koji trebaju zajam da koriste njihove usluge kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte
    (smartloanfunds@gmail.com} WHATSAPP: {+385 91 560 8706} Brzo kontaktirajte danas i dobijte svoj zajam od njih na stopu od 3 %. Obećajte da ćete reći ljudima i podijeliti njegov dobar rad nakon što dobijete zajam.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design