Velika nagradna igra povodom 15 godina SPAR-a u Hrvatskoj

In Tvrtke i tržišta
SPAR

SPAR Hrvatska, treći najveći trgovački lanac u Hrvatskoj, obilježava jubilarnu 15. godišnjicu od dolaska na hrvatsko tržište. Danas ima 115 trgovina u 36 gradova diljem zemlje te dugoročni plan za nastavak širenja prodajne mreže kako bi kupcima osigurao još bolju dostupnost i veći izbor. SPAR je tako 2017. i 2018. godine bio najbrže rastući trgovački lanac u Hrvatskoj te je dvije godine zaredom proglašen najboljim trgovcem u zemlji, a trenutno zapošljava približno 4.700 djelatnika.

Tijekom proteklih 15 godina SPAR Hrvatska također je prepoznat kao partner najvećeg broja domaćih proizvođača i dobavljača koji su sa svojim proizvodima našli put do kupaca zahvaljujući inicijativi „Da, domaće je!“ te vlastitoj robnoj marki „Vrtovi Hrvatske“, a SPAR i INTERSPAR su i dalje trgovine s najviše domaćih proizvoda.

Osim na policama SPAR trgovina, mnogi domaći proizvođači uspješno plasiraju svoje proizvode kroz SPAR prodajnu mrežu i na inozemna tržišta pri čemu im se SPAR pokazao kao pouzdan partner. Hrvatski proizvođači su tako prošle godine u SPAR-ovim trgovinama u Italiji, Mađarskoj, Austriji i Sloveniji prodali proizvoda u vrijednosti od čak 74 milijuna eura, što je porast od 5 posto u odnosu na godinu prije.

Povodom obilježavanja 15 godina od otvaranja prve trgovine u Hrvatskoj, SPAR Hrvatska je za sve svoje kupce pripremio veliku nagradnu igru s bogatim novčanim fondom nagrada vrijednosti do 150.000 kuna. Osim glavne novčane nagrade, svaki sudionik nagradne igre dobit će i kupon za 10 posto popusta pri sljedećoj kupovini proizvoda SPAR vlastitih marki po osobnom izboru.

Nagradna igra traje do 10. ožujka ove godine, a sudjelovati mogu svi kupci koji u navedenom periodu kupe bilo kojih pet proizvoda SPAR robnih marki. Birati se može između čak 50 robnih marki, uključujući i neprehrambene proizvode.

Prilikom izdavanja računa na blagajni, svaki kupac će dobiti kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri koji treba ispuniti i ubaciti u za to predviđenu kutiju u SPAR i INTERSPAR trgovinama. Time ima priliku osvojiti 10.000 kuna na Premium Visa Gold potrošačkoj kartici s kojom će SPAR Hrvatska nagraditi čak 15 sretnih dobitnika.

Ovim pogodnostima SPAR Hrvatska se želi dodatno zahvaliti svim svojim kupcima za dugogodišnju vjernost, ukazano povjerenje tijekom proteklih 15 godina poslovanja u Hrvatskoj te značajan doprinos uspjehu na hrvatskom tržištu.

You may also read!

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Sabor je danas potvrdio predložene izmjene i dopune Zakona o reviziji, Zakona o računovodstvu te Zakona o tržištu kapitala.

Read More...
nafta

Cijene nafte blizu 86 dolara

Cijene nafte približile su se u petak na međunarodnim tržištima razini od 86 dolara budući da je trgovce ohrabrilo

Read More...
U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

Na zagrebačkom Europskom trgu otvorena je Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke , a koordinaciju projekta je, među

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design