Vodeća agencija za nekretnine Opereta proslavila 20 godina poslovanja

In Tvrtke i tržišta
Vodeća agencija za nekretnine Opereta proslavila 20 godina poslovanja

Proslava dva desetljeća uspješnog poslovanja Operete, vodeće hrvatske agencije za nekretnine, okupila je sinoć u HNK u Zagrebu brojne osobe iz poslovnog i javnog života. Opereta se tijekom godina istaknula svojom kvalitetom i predanošću u posredovanju nekretninama, a vrhunac svečanosti simboličnog naziva „Večer Operete uz operetu“ bila je izvedba hvaljene operete „Šišmiš“ J. Straussa ml.

Pozivu na ovu veliku i važnu obljetnicu odazvali su se mnogobrojni poznati i ugledni gosti, među kojima su Boris Vujčić, Vili Beroš, Adrian Ježina, Davorin Štetner, Dušan Pšeničnik, Dražen Čović, Saša Cvetojević, Denis Matijević, Siniša Glumičić, Damir Smrtić, Krešimir Macan, Božo Skoko, Đurđica Klancir, Silvio Marić, Dario i Jelena Šimić, Mirjana Čagalj, Damjan Rudež, Ida Prester, Pedro Scholz, Iris Cekuš, Ivan Vukušić, Joško Lokas, Larisa Lipovac, Ana Radišić i brojni drugi.

„Iako su nam ova dva desetljeća proletjela u trenu, svjesni smo da smo zajedničkim snagama puno toga stvorili na što možemo biti ponosni. Najljepši dio našeg posla je što smo uljepšali i olakšali živote tisućama naših klijenata, što smo pridonijeli ostvarenju njihovih snova i što smo uspjeli pridonijeti profesionalizaciji tržišta nekretnina u Hrvatskoj“, istaknuo je osnivač i direktor Operete Boro Vujović.
Nadodao je i kako ova obljetnica nije samo prilika za pogled unatrag i zbrajanje svega što su postigli, već i poticaj za zajednički pogled u budućnost, daljnji rast i razvoj. „Trudit ćemo se da naša Opereta i dalje ostane mjesto gdje se kvaliteta onoga što radimo susreće sa strašću kojom radimo“, naglasio je Vujović.

Cijeneći važnost obitelji i doma, Opereta godinama nastoji pomagati i zajednici u kojoj djeluje, a posebice onima bez obiteljskog doma. Opereta već nekoliko godina surađuje s Udrugom SOS Dječje selo Hrvatska, stoga im je i ovom prilikom direktorica Operete Jelena Kravoščanec Todorović uručila donaciju kao potporu nastavku njihovim plemenitim aktivnostima.

Opereta je osnovana 2003. godine u Zagrebu, a danas svoje urede imaju diljem Hrvatske. Tim ove uspješne agencije za nekretnine broji više od 60 stručnjaka koji se gotovo svakodnevno educiraju kako bi bili što kvalitetniji u svome poslu i pristupu prema klijentima.

Opereta tim
Opereta tim

You may also read!

U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

Na zagrebačkom Europskom trgu otvorena je Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke , a koordinaciju projekta je, među

Read More...
Podravka odabrana kao preferirani kupac Belja, Vupika i PIK-a Vinkovci

Podravka odabrana kao preferirani kupac Belja, Vupika i PIK-a Vinkovci

Podravka je pozvana u finalizaciju pregovora o kupnji poljoprivrednih kompanija Fortenova grupe kao preferirani partner. Sukladno tome, Podravka i

Read More...
Fortenova grupa

Fortenova grupa Podravku izabrala kao strateškog partnera za pregovaranje uvjeta kupoprodaje Poslovnog područja poljoprivreda

Nakon procjene obvezujućih ponuda koje su pristigle tijekom ispitivanja interesa u procesu prodaje društava Poslovnog područja poljoprivreda, Fortenova grupa

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design