Vukovarsko pivo predstavilo unikatne Startas tenisice

In Promocije / novi proizvodi
Vukovarsko

Vukovarsko pivo početkom tjedna predstavilo je unikatni model Startas tenisica tvornice obuće Borovo. Ovim proizvodom Vukovarsko je još jednom odalo počast industriji i umjetnicima istoka Hrvatske što je već postalo njegova svojevrsna tradicija. Na taj način omiljeno pivo nastavlja suradnju s lokalnom zajednicom i predstavlja autentične domaće projekte, proizvode i usluge.

“Drago nam je što je Vukovarsko pivo bilo i ostalo simbol istočne Hrvatske te što ne pristaje na kompromise kad je kvaliteta u pitanju. Takvi su i suradnici koje biramo za zajedničke projekte – autentični, iskreni i kvalitetni. Vukovarsko je već poznato po tome da za svoje kampanje angažira isključivo lokalne poduzetnike i na tu smo tradiciju posebno ponosni i u tom smjeru ćemo nastaviti jer vjerujemo kako ova regija ima itekako što ponuditi na tržištu”, rekao je Ivan Jonjić, specijalist za brendove Zagrebačke pivovare.

Predstavljeni model Startasica je potpuni unikat, a oslikao ih je osječki umjetnik i vukovarski kustos Zoran Šimunović. On je kao i za mnoge druge radove inspiraciju za oslikavanje tenisica pronašao u lokalnim prostorima, stanovnicima i događajima. Do sad je svoje radove predstavljao širom Hrvatske i u zemljama inozemstva, ali uvijek se rado vraća u rodnu Slavoniju.

„Moji roditelji se bave proizvodnjom pivskog ječma te sam zbog toga usko povezan s procesom proizvodnje piva. Zbog toga mi je i ovaj zadatak bio vrlo prirodan te sam tražio neko likovno rješenje kojim bih mogao dočarati taj proces proizvodnje. Hvala Vukovarskom pivu na ovoj prilici i što kontinuirano podsjeća da i istok Hrvatske živi“, komentirao je Šimunović.

Vukovarsko pivo je svijetlo pivo koje se među prvima u Hrvatskoj istaknulo kao pivo male proizvodnje. Društvo ljubitelja piva ga je 2010. godine proglasilo najboljim hrvatskim pivom zbog njegovog okusa i priče koja nosi sjećanja na grad Vukovar. Prošle je godine dobilo i svoj prvi TV spot koji prikazuje ljepotu Vukovara i slavonske regije. Glazbu za spot je skladao Vukovarac Goran Dragaš, a glas posudio vukovarski glumac Darko Milas. Kroz istu kampanju Vukovarsko pivo je serijalom „Tajni majstori Vukovara“ predstavilo ljude koji svojim vještinama održavaju tradiciju, slave nezavisnost, autentičnost i integritet.

You may also read!

wall

Svjetske burze skočile na rekordne razine

Na najvećim svjetskim burzama prošloga su tjedna indeksi dosegnuli rekordne razine, što se ponajviše zahvaljuje snažnom rastu cijena dionica

Read More...
Kako procjeniti i upravljati psihosocijalnim rizicima na radu

Kako procjeniti i upravljati psihosocijalnim rizicima na radu?

U organizaciji ZIRS Učilišta – ustanove za obrazovanje odraslih i Znanstveno-stručnog časopisa „Sigurnost“, u Zagrebu će se 28. ožujka

Read More...
Habijan

Ministar Habijan najavio smanjenje parafiskalnih nameta

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Damir Habijan u petak je u Krapini ponovio kako će se u sklopu novog

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design