Započeo sajam bazena, sauni i outdoor namještaja Relax Adria

In Sajmovi i izložbe
relaks Adria

U četvrtak je u Opatiji započeo sajam Relax Adria. Sajam traje do subote, 17. ožujka, a više od 60 izlagača prikazuje kompletan asortiman bazena, sauni, outdoor namještaja, opreme za zabavu na plaži, alate i uređaje za održavanje okoliša, te sve ostale proizvode namijenjene podizanju kvalitete i finalnu pripremu turističkih objekata pred sezonu.

U odličnom terminu kada su aktualne finalne pripreme hotela i vila za prve goste, u svom trećem izdanju sajam Relax Adria u Opatiju dovodi vodeće dobavljače i proizvođače koji tijekom tri dana predstavljaju svoje ponajbolje proizvode namijenjene turističkom sektoru.

Relax Adria će i ove godine pokazati sve novosti vezane za gradnju bazena, od novih modela, tehnologija gradnje do održavanja bazenske vode kao i samog bazena nakon razdoblja upotrebe. Osim na bazene, naglasak je u izlagačkom programu stavljen i na sve dodatne usluge – od projektiranja i gradnje manjeg ili većeg wellnessa i investicija u fitness opremu do uređenja okoliša.

Sajam Relax Adria brojni su izlagači iskoristili za premijerno predstavljanje svojih proizvoda. Po prvi će se puta tako moći vidjeti kompletan asortiman NOHrD sprava za vježbanje koje su posebno namijenjene za hotele, vile i wellnesse. Velik dio premijera odnosi se na hidromasažne bazene. Zagrebačka tvrtka Spa Studio predstavlja “Freeflow” hidromasažni bazen koji je u potpunosti namijenjen kampovima, Aqua Spa izlaže novi model Jacuzzi Lodge za 2-3 osobe. Armstark predstavlja Prado infracrvenu saunu američkog proizvođača Health Mate, a vezano za dizajn i uređenje, posebno su atraktivni vertikalni vrtovi tvrtke Hortis Lab kao novi trend u uređenju interijera i eksterijera. Posebno je zanimljiva i nova linija outdoor namještaja tvrtke Mihoković, u potpunosti proizvedena u Hrvatskoj.

Uz izlagački dio, sajam Relax Adria ima i zanimljiv popratni program predavanja koja su osim vlasnicima hotela i kuća za odmor, namijenena i arhitektima i projektantima.

Četvrtak, 15.03. dan je posvećen uređenju, projektiranju bazena i spa sadržaja. Osim o novim tehnologijama gradnje bazena metalnih konstrukcija, bit će riječi i o najčešćim greškama pri projektiranju wellnessa, no i novim bazenskim tehnologijama. Društvo arhitekata Rijeka predstavit će aktualne načine gradnje bazena u turističkim objektima – od minimalne dužine sunčališta, pozicije, podloge, pozicioniranja vanjskih objekata te detalja kao što su udaljenost bazena do glavnog objekta te trendova plivačkih bazena u kućama za odmor.

U petak 16.03. održava se Forum obiteljskog smještaja Kvarnera, gdje će domaćini u obiteljskom smještaju imati priliku poslušati niz predavanja vezanih za unapređenje poslovanja.

O Sajmu Relax Adria
Sajam Relax Adria je projekt časopisa Turizam info, pokrenut nakon uspješnog sajma HoReCa Adria koji se održava svake godine u studenom, no Relax Adria daje naglasak na finalno opremanje vanjskih prostora i pripremu turističkih objekata pred sezonu. Sajam posjećuje više od 3.000 posjetitelja iz cijele Hrvatske i Slovenije, a osim turističkom sektoru, te arhitektima i projektantima, namijenjen je i svima ostalima koji investiraju u segment gradnje bazena, uređenja okoliša i terasa. Organizira se uz pokroviteljstvo i podršku Grada Opatije, Hrvatske gospodarske komore i Turističke zajednice Grada Opatije.

You may also read!

Hrvatska zemlja partner Mostarskog sajma

Hrvatska zemlja partner Mostarskog sajma, izlažu 42 hrvatske tvrtke

Hrvatska kao zemlja partner i Hrvatska gospodarska komora sudjeluju na jubilarnom, 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru koji se

Read More...
turizam - hotel

Rezultati istraživanja – Što žele mladi u Hrvatskoj i kako to kane ostvariti?

Putovanja, zabava, puno novaca, ugodan i sadržajan život, dobar auto, dobra klopa i “starci” koji ne gnjave i ne

Read More...
Vegeta nagrađuje vjernost jedinstvenim poklonima

Vegeta nagrađuje vjernost jedinstvenim poklonima

65 prstena za 65 godina: Vegeta nagrađuje vjernost jedinstvenim poklonima! Osvoji limitirano izdanje Vegeta prstena by Maja Miletić, modnog dodatka

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design