Zoocity otvorio novu poslovnicu u Puli

In Tvrtke i tržišta
zoocity

Najrašireniji hrvatski lanac s proizvodima za kućne ljubimce otvorio je svoju novu poslovnicu u Puli.

ZOOCITY, nacionalni lanac trgovina s proizvodima za kućne ljubimce, otvorio je svoju 23. poslovnicu u trgovačkom centru Max City u Puli, šestu u novom rebrandiranom ruhu.

Nova trgovina prostire se na preko 375 m2, ukupne investicije od 3,5 milijuna kuna, a poštuje najnovije standarde u opremanju prodavaonica s hranom i opremom za kućne ljubimce.

Kupcima je na raspolaganju 7 stručnih djelatnika koji sa svojim znanjem uvijek pronađu pravo rješenje za ljubimca.

Većina članova ZOOCITY obitelji ima kućnog ljubimca i prema njima gaji stvarnu ljubav. „Naši mali ljudi” slogan je koji ujedno odražava radnu atmosferu u ZOOCITYju gdje ljubazno osoblje svoje kupce i njihove ljubimce tretira poput obitelji, a u zajedničkoj suradnji pomaže pronaći rješenje za sve potrebe vlasnika i njihovih kućnih ljubimaca.

Bogat asortiman trgovine omogućava da se sve potrebno za ljubimca pronađe na jednom mjestu. Najkvalitetniju hranu, sredstva za njegu, opremu za životni prostor te igru i dresuru pripremaju svjetski proznati proizvođači; Acana, Orijen, Pro Plan, Royal Canin, Purina, Happy Dog, Hunter, Fressnapf, Ferplast, Trixie, BioGroom i brojni drugi.

Svi posjetitelji moći će upoznati i kuniće, zamorce, sirijske hrčke, čudesni svijet akvaristike i tropskih ribica te nezaobilazne teraristike.

Osim što nudi širok izbor robnih marki za sve ljubimce, najnovija ZOOCITY poslovnica ima i jednu veliku novost, pekaru sa svježe pečenim keksićima za pse.

“S našom drugom poslovnicom u Puli, ukupno dvadesetitrećom u Hrvatskoj, potvrđujemo svoju ulogu najpoželjnijeg mjesta kupnje za kućne ljubimce kao i ulogu edukatora po pitanju kvalitetnog suživota sa životinjama.” Ističe Edvard Varda, direktor tvrtke.

ZOOCITY prvi je pokrenuo inovativan pristup njezi i brizi za kućne ljubimce u trgovinama diljem Hrvatske čime je izazvao velik interes vlasnika ljubimaca te postao najrašireniji lanac trgovina za kućne ljubimce u Hrvatskoj. Na ovaj način, maloprodajni brend ZOOCITY i krovna tvrtka Unconditional, najveći specijalizirani regionalni distributer u sektoru hrane i opreme za kućne ljubimce, nastavlja razvijati platformu za razvoj industrije kućnih ljubimaca u regiji.

You may also read!

marija-sculac

Digitalna transformacija i pametna rješenja za grad po mjeri čovjeka

Gradovi su iznimno važni pokretači ekonomskih aktivnosti, gospodarskog rasta i napretka, ali i jedna od najkritičnijih i najzahtjevnijih karika

Read More...
Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design